Αρχίζει η Super League 1: Με εντός έδρας αγώνες ξεκινούν ΠΑΟΚ-Αρης, αυλαία με Βόλος-Αστέρας

Metrosport Team19 Αυγούστου 2022

Επιστροφή στη δράση στη Super League 1 καθώς από το βράδυ της Παρασκευής (19/8) θα έχουμε ξανά πρωτάθλημα για τη σεζόν 2022-2023 με τη διεξαγωγή της αναμέτρησης του Βόλου με τον Αστέρα Τρίπολης.

Το Σάββατο και την Κυριακή θα έχουμε από τρεις αγώνες. Η αρχή θα γίνεται με τον αγώνα του Ατρομήτου με τον ΟΦΗ στις 20.00, στις 21.30 θα αρχίσει το Λαμία - ΑΕΚ και ένα τέταρτο αργότερα το ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός (Metropolis 95.5, Metrosport.gr, Novasports Prime).

Την Κυριακή στο πρώτο χρονικά ματς ο Παναθηναϊκός στην Λεωφόρο θα υποδεχτεί τον Ιωνικό, θα ακολουθήσει το Άρης - Λεβαδειακός (Metropolis 95.5, Metrosport.gr, Novasports Prime) στις 20.30 και το πρόγραμμα θα κλείσει με το Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα.

Αυλαία Παρασκευή με Βόλος-Αστέρας

Οι δύο ομάδες θέλουν να κάνουν ποδαρικό με το δεξί στη νέα ποδοσφαιρική χρονιά και μπορούν κάλλιστα να σκέφτονται πως έχει η καθεμία τη δική της ευνοϊκή παράδοση. Οι μεν γηπεδούχοι μετράνε 3/3 στις πρεμιέρες τους στην Super League, οι δε φιλοξενούμενοι έχουνε 5 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 8 αναμετρήσεις απέναντι στην ομάδα της Μαγνησίας!

Μεγάλες αλλαγές και για τις δύο ομάδες, οι οποίες ξεκινούν από τον πάγκο τους. Ο Οσβάλντ Τανσό είναι ο νέος τεχνικός του Βόλου, με τον Γάλλο προπονητή να αναλαμβάνει το χτίσιμο της νέας ομάδας. Με στιλ που μοιάζει με αυτό των προκατόχων του, προσπαθώντας να παίξει καλό ποδόσφαιρο, ο Βόλος έχει πρώτο στόχο τη γρήγορη σωτηρία και ένα καλό πλασάρισμα στη βαθμολογία. Οι μεταγραφές των Μεσκίδα, Ματίγια και Βίκτορ Φερνάντεθ ξεχωρίζουν, όπως και η παραμονή των Φαν Βέερτ και Πάολο Φερνάντεθ, με το ρόστερ να έχει αρκετές αλλαγές αλλά και ορισμένες σταθερές που παρέμειναν από την περασμένη σεζόν. 

Στην αντίπερα όχθη, ο Αστέρας Τρίπολης έλυσε τη συνεργασία του μετά από σχεδόν μια τριετία με τον Μίλαν Ράσταβατς και ο Ηρακλής Μεταξάς ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των Αρκάδων. Μπορεί ο Ελληνας τεχνικός να κρατάει χαμηλά την μπάλα, ωστόσο αναμφίβολα ο στόχος είναι η επιστροφή στα playoffs. Λίγες αλλά εντυπωσιακές οι μεταγραφές του Αστέρα με αυτές των Μπερτόγλιο και Τζουκάνοβιτς να ξεχωρίζουν, με τον κορμό του ρόστερ να παραμένει ίδιος για ακόμη μία σεζόν, ποντάροντας στην ομοιογένεια. Η ομάδα της Τρίπολης έβγαλε αποστολή για την πρεμιέρα, με τους Μπαρτόλο, Βαλιέντε, Κρέσπι, Ιγκλέσιας, Κανελλόπουλο και Αλί Μπαμπά να είναι εκτός για διαφορετικούς λόγους. Παρόλα αυτά, ο Μεταξάς έχει ένα γεμάτο ρόστερ και ενδεχομένως οι παραπάνω απουσίες να μη φανούν.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

Παρασκευή 19/08

21:30 Super League: Βόλος ΝΠΣ - Αστέρας Τρίπολης / COSMOTE SPORT 1 HD

Σάββατο 20/08

20:00 Super League: Ατρόμητος - ΟΦΗ / Novasports 2HD

21:30 Super League: ΠΑΣ Λαμία - ΑΕΚ / COSMOTE SPORT 1 HD

21:45 Super League: ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός / Novasports Prime

Κυριακή 21/08

20:00 Super League: Παναθηναϊκός - Ιωνικός / COSMOTE SPORT 2 HD

20:30 Super League: Άρης - Λεβαδειακός / Novasports Prime

22:00 Super League: Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα / COSMOTE SPORT 1 HD

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.