Άρχισε ο σχεδιασμός του νέου ΠΑΟΚ

Metrosport Team18 Μαρτίου 2023

Ρεπορτάζ: Γ.Καστάνης, Κ.Πετρωτός

Όλες οι κινήσεις του ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα δείχνουν ότι στην Τούμπα έχουν βάλει μπρος τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου, τον οποίο η “Μ” και το Metrosport.gr αναλύουν σε διάφορα ρεπορτάζ. Η εισήγηση του Λουτσέσκου για διατήρηση του βασικού κορμού, το ραντεβού του Μπότο με τον Ρουί Κόστα από βδομάδα στην Λισαβόνα με θέμα την παραμονή στον ΠΑΟΚ του Ντάντας, αλλά και οι πρώτες θετικές σκέψεις για τον Μπράντον Τόμας, είναι κομμάτια του παζλ που αφορά στον ΠΑΟΚ την σεζόν 2023-2024.

Υπάρχει, όμως, και η υπόθεση της ανανέωσης του Νέλσον Ολιβέιρα που ο Λουτσέσκου θέλει να κρατήσει και ήδη ο Μπότο έχει κάνει την πρώτη επαφή μαζί του. Ο προγραμματισμός της ΠΑΕ αναφέρει ότι μέσα στην διακοπή θα γίνουν οι ουσιαστικές διαπραγματεύσεις με τον 31χρονο επιθετικό προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή που θα οδηγήσει στην συμφωνία. 

Θυμίζουμε ότι με βάση το ισχύον συμβόλαιο, ο Πορτογάλος επιθετικός αμείβεται με ένα ποσό κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και το νέο συμβόλαιο δεν θα έχει πολύ διαφορετικά δεδομένα, ενδεχομένως ελαφρώς μειωμένα προς τα κάτω,

Οι δοκιμές ενόψει ντέρμπι

Ο Πορτογάλος, για να πάμε και στα αγωνιστικά του ντέρμπι, θα είναι πιθανόν ο βασικός φορ του ΠΑΟΚ στο “Κλ. Βικελίδης”. Ο Λουτσέσκου τον δοκίμασε χθες στην προπόνηση και μαζί με αυτόν και τον Ντάντας στην μεσαία γραμμή. 

Φυσικά, ο Μπράντον και ο Σβαμπ έχουν τις δικές τους πιθανότητες και σε κάθε περίπτωση, σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Στις υπόλοιπες θέσεις, αν εξαιρέσουμε τον… αστερίσκο Ινγκασον, είναι δύσκολο να έχουμε κάποια έκπληξη, με τους Κοτάρσκι, Σάστρε, Ράφα Σοάρες, Κουλιεράκη, Ντόουγκλας, Νάρεϊ, Κωνσταντέλια και Αντρια να είναι μάλλον σίγουροι για το αρχικό σχήμα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.