Αρης: Αρχισε η επιχείρηση - ανασύνταξη

Γιώργος Στράντζαλης07 Αυγούστου 2022

Από χθες άρχισε η προετοιμασία της ομάδας για τη ρεβάνς της Πέμπτης κόντρα στη Μακάμπι, με τους Κιτρινόμαυρους να ξεκινούν την επιχείριση-ανασύνταξη μετά την ήττα στο Τελ Αβίβ και σε μια προσπάθεια προετοιμασίας, αγωνιστικά και ψυχολογικά, για τη μεγάλη ανατροπή.

Η αντίδραση της ομάδας και κυρίως του Χερμάν Μπούργος αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον καθώς ο Αρης έχει ν’ ανέβει ένα “βουνό” μπροστά του και να πετύχει την πρώτη υπέρβαση της φετινής σεζόν.

Ασφαλώς υπάρχουν δυνατότητες και το ρόστερ έχει τις ποδοσφαιρικές προσωπικότητες για να διαχειριστεί τα εις βάρος δεδομένα, αρκεί άπαντες να πιστέψουν στην ανατροπή και με αποφασιστικότητα το βράδυ της Πέμπτης να τα δώσουν όλα.

Σε αγωνιστικό επίπεδο ο Χερμάν Μπούργος υπολογίζει και πάλι σε όλα τα “όπλα” του, καθώς το απουσιολόγιο είναι “λευκό” και πλέον είναι ζήτημα διαχείρισης αλλά και σωστής ανάγνωσης του αγώνα με τους Ισραηλινούς. Από σήμερα ο προπονητής του Αρη αναμένεται να μπει σε διαδικασία κατάστρωσης του σχεδίου, στο οποίο προφανώς και θα υπάρχουν πολλές αλλαγές.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.