Σέρβικο σενάριο: Ο Νεμάνια Γκλάβτσιτς στη λίστα του ΠΑΟΚ

Metrosport Team01 Ιανουαρίου 2022

Νέα χρονιά μπήκε πριν από λίγες ώρες και στα ποδοσφαιρικά δρώμενα άνοιξε επίσημα η μεταγραφική περίοδος. Αν συνδυάσουμε και την ανακοίνωση της συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον Ζοσέ Μπότο, ως τον νέο του αθλητικό διευθυντή, δεν θα μπορούσαν να μην αρχίσουν τα σενάρια από την πρώτη μέρα του χρόνου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στον λογαριασμό του ο δημοσιογράφος, Γκορμπάρκο Παρτιζάνοβιτς, ο 24χρονος χαφ της Σλάβεν Μπελούπο, Νεμάνια Γκλάβτσιτς, έχει μαγνητίσει τα βλέμματα αρκετών ομάδων και μεταξύ αυτών και του ΠΑΟΚ. Την περίπτωση του Γκλάβτσιτς φαίνεται πως τσεκάρει και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Σύμφωνα 

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις του άξονα. Αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Παρτιζάν, ενώ στη Σλάβεν Μπελούπο αγωνίζεται από το καλοκαίρι του 2019. Είναι επίσης διεθνής με τις μικρές ομάδες της εθνικής Σερβίας.

Από τον ΠΑΟΚ, πάντως, διαψεύδουν πως υπάρχει ενδιαφέρον έχοντας θέσει ως προτεραιότητα άλλους παίκτες για την ενίσχυσή ενόψει μεταγραφικής περιόδου.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.