Γιαννούλης: Αρχηγός και περιζήτητος! - Νέο συμβόλαιο και ρήτρα

Metrosport Team22 Οκτωβρίου 2020

Πριν από μερικές μέρες η Metrosport και το Metrosport.gr είχαν αποκαλύψει την πρόθεση των επιτελών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να δώσει περιβραχιόνιο αρχηγού στον Δημήτρη Γιαννούλη ως μια πρώτη επιβράβευση για την εξαιρετική παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο αλλά και για την ισχυρή προσωπικότητα που έχει διαμορφώσει και που είναι παράδειγμα και για τους συμπαίκτες του. 

Η επιβεβαίωση ήρθε αρχικά το βράδυ της Κυριακής όταν βγαίνοντας από τον αγωνιστικό χώρο ο Μάτος παρέδωσε το περιβραχιόνιο στον Γιαννούλη αν και ήταν στην ενδεκάδα ο... παλιός Φερνάντο Βαρέλα. Χθες η ΠΑΕ ενημέρωσε πως ο διεθνής είναι ένας από τους πέντε αρχηγούς για αυτή την αγωνιστική περίοδο. Αυτή φυσικά είναι η πρώτη κίνηση από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ αφού όπως επίσης έχει σημειώσει η Metrosport και το Metrosport.gr, πρόθεση του Ιβάν Σαββίδη είναι να δώσει στον Γιαννούλη ένα νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές αλλά και μεγαλύτερη ρήτρα αποδέσμευσης. 

Αυτό δεν είναι τυχαίο αφού πλέον ο ποδοσφαιριστής της ομάδας είναι περιζήτητος ακόμη και τώρα που έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος. Και επειδή ακριβώς ο Ιανουάριος είναι κοντά και οι σειρήνες από το εξωτερικό συνεχίζουν να ηχούν δυνατά, η ΠΑΕ θέλει να δώσει έξτρα κίνητρα στον παίκτη ώστε μέσα από τις εμφανίσεις του να συνεχίσει να «καλεί» σπουδαίες ομάδες του εξωτερικού αλλά με την σημείωση πως και ο ΠΑΟΚ θα βγει κερδισμένος. Πρωτίστως όμως θέλει να τον έχει «χαρούμενο» και ένα νέο συμβόλαιο είναι αυτό που στην παρούσα φάση προκρίνεται ως ένα ισχυρό κίνητρο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.