Ετοιμη η νέα πρόταση του ΠΑΟΚ για τον Βιεϊρίνια!

Κώστας Πετρωτός21 Μαρτίου 2020

Μία από τις μεγάλες ανοιχτές υποθέσεις του ΠΑΟΚ στον σχεδιασμό για την νέα σεζόν είναι και οι ανανεώσεις συμβολαίων βασικών παικτών. Ο Αντρέ Βιεϊρίνια είναι στην κορυφή της λίστας και μάλιστα αποτελεί μία ξεχωριστή περίπτωση, καθώς πρόκειται για τον εμβληματικό, πλέον, αρχηγό της ομάδας που με την επιστροφή του συνδύασε την εποχή της απόλυτης κυριαρχίας του Δικεφάλου.

Ας μην ξεχνάμε ότι ο Αντρέ ήρθε στην Τούμπα αμούστακο παιδί στα 22 του και πλέον στα 34 του, πέρα από τα Κύπελλα και την κούπα του Πρωταθλήματος που κράτησε στα χέρια του, μετρ/α συνολικά 215 ματς, 42 γκολ και 32 ασίστ. Μία ιστορία ολόκληρη.

Πριν από λίγες μέρες, ο κάπτεν του ΠΑΟΚ σε βίντεο που ανέβασε η ΠΑΕ στον λογαριασμό της στο instagram είχε απαντήσει στο ερώτημα «τι γίνεται με την ανανέωση του συμβολαίου σου;». Η απάντηση του Πορτογάλου ισοδυναμούσε με κλείσιμο του ματιού προς τον ΠΑΟΚ: «Δεν έχουμε συζητήσει ακόμη για καινούργιο συμβόλαιο, νομίζω ότι αυτό που περνάμε τώρα δεν είναι το timing να συζητήσουμε για αυτά. Ας βγούμε όλοι υγιείς και θα το συζητήσουμε».

Ετοιμη η νέα πρόταση του ΠΑΟΚ

Ποια είναι η αντίδραση του ΠΑΟΚ μετά από την τοποθέτηση του Βιεϊρίνια; Αρχίζει από εκεί που σταματά η δημόσια δήλωση του Βιεϊρίνια. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Μ», με εντολή Σαββίδη, μολις ξεπεραστεί η περιπέτεια της πανδημίας του κορωνοϊού, θα κατατεθεί στον αρχηγό της ομάδας η πρόταση για ανανέωση της συνεργασίας τους από το καοκαίρι και μετά. Φυσικά, θα είναι προσαρμοσμένη στην νέα εποχή (δηλαδή κάτω από το 1,5 εκατ. ευρώ που παίρνει με το ισχύον ετησίως ο 34χρονος άσος) και πιθανόν διετούς διάρκειας.

Ωστόσο, η διάρκεια λίγη σημασία έχει. Κι αυτό γιατί η πρόθεση του Σαββίδη και όλων των συνεργατών του είναι ο Αντρέ να μείνει για πάντα στην Τούμπα και όταν κρεμάσει τα παπούτσια του να παραμείνει σε άλλο πόστο στην ομάδα. Ο αρχηγός θα μείνει για πάντα στην Τούμπα και μένει να φανεί πότε ο κορωνοϊός θα επιτρέψει να κλείσει και τυπικά αυτό το ζήτημα.

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (20/3)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.