Αρχή του μαραθωνίου για ΠΑΟΚ με Παναιτωλικό, οι αποδόσεις της Stoiximan

Γιώργος Καραγιάννης12 Ιανουαρίου 2022

Με τις απουσίες λόγω κορωνοϊού να παίζουν καθοριστικό ρόλο για όλες τις ομάδες, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον Παναιτωλικό με... καθυστέρηση λόγω της αρχικής αναβολής.

 Ο ΠΑΟΚ είναι το δεδομένο φαβορί για τη νίκη και όλα θα κριθούν από τη δική του απόδοση. Έχει δείξει όμως πως εντός έδρας αντιμετωπίζει φέτος αρκετά προβλήματα και οφείλει να προσέξει.

 Η Stoiximan είναι εδώ για να κάνει το παιχνίδι σου καλύτερο με αμέτρητα στοιχήματα και επιλογές για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ! 

 Η νίκη της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου δίνει 1.30 αλλά αξίζει να συνδυαστεί με αρκετές επιλογές. Το match combo του άσου με το over στο 2.00 και ο άσος με G/G στο 3.55 θα συγκεντρώσουν και λογικά το ενδιαφέρον των «παικτών».

 Επιλογή μας και ο Σφιντέρσκι ως anytime σκόρερ στο 2.37 μιας και ο Πολωνός θα πάρει χρόνο συμμετοχής αντί του φορμαρισμένου αλλά τιμωρημένου Άκπομ και θέλει να δείξει πως αξίζει τη φανέλα του βασικού επιθετικού στον ΠΑΟΚ.

 Γνωρίζοντας πως ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα που κερδίζει εύκολα το πέναλτι καθώς έχει τους παίκτες να κάνουν την ατομική ενέργεια εντός περιοχής, η υπόδειξη πέναλτι στο 2.47 αποτελεί ενδιαφέρουσα στοιχηματική προοπτική.

 Stoiximan Master: Έως 50.000€ εντελώς δωρεάν* κάθε εβδομάδα! 

 Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας, ο Απόλλων Σμύρνης αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ και το G/G στο 1.98 είναι πολύ πιθανό

 21+

 | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ 

 | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας 

 | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 

 | Παίξε Υπεύθυνα 

 Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές 

 * Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.