Αρχή με SUPER CUP - οι αποστολές Καμπανιακού και Ιωνικού

Metrosport Team02 Σεπτεμβρίου 2022

Η νέα αγωνιστική περίοδος 2022 – 2023 της ΕΠΣ Μακεδονίας θα αρχίσει με τη διεξαγωγή του αγώνα SUPER CUP 2022 και θα τεθούν αντιμέτωποι ο πρωταθλητής της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας κατηγορίας περ. 2021 - 2022, Καμπανιακός και ο κυπελλούχος της Ενωσης περ. 2021 - 2022, Ιωνικός. Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 17.30 στο γήπεδο Σίνδου.

Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Ιωάννη Κεχαγιά ο οποίος επί σειρά ετών υπηρέτησε την Ομόνοια Σίνδου ως ποδοσφαιριστής, ως προπονητής και ως παράγοντας.

Στον αγώνα θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των αδικοχαμένων θυμάτων στην Μικρασιατική καταστροφή το 1922.

Στη διάθεσή του προπονητή του Καμπανιακού, Ηλία Σαπάνη θα είναι οι ποδοσφαιριστές: Γιακουμής Αστέριος, Κασαπίδης Χρήστος, Προσκυνητόπουλος Μάρκος, Ραγκαβίνας Γιώργος, Λαγόντζος Στέλιος, Καλπακίδης Θανάσης, Μαγούλας Θεόκλητος, Μπουτζίκος Νίκος, Τάγκου Ανέστης, Ταϊρης Λάμπρος, Καραμπετάκης Νίκος, Μαγκούτης Θεόδωρος, Ξανθόπουλος Μιχάλης, Λαδάς Δημήτρης, Ιγνατίδης Ηλίας, Αλιμπαρούτης Μάρκος, Νικηφορίδης Χρήστος, Χατζηβασιλειάδης Διονύσης, Κοπάτσι Άλεξ, Μπάμπης Θωμάς.

Στη διάθεση του προπονητή του Ιωνικού, Αιμιλιάνο Χαλιλάι θα είναι οι ποδοσφαιριστές: Τσοτουλίδης Νίκος, Κανδηλάπτης Στάθης, Ελληνίδης Μιχάλης, Λιόντας Πασχάλης, Πολίτης Δημήτρης, Πασπαλάς Νίκος, Κακοτρίχης, Λευτέρης, Τζιοβανάκης Μιχάλης, Κακούρος Γιώργος, Μαργαρίτης Γιώργος, Βογιατζής Στέργιος, Χατζηαντωνίου Νίκος, Κατσαμακίδης Γιάννης, Κεχαγιάς Τάσος, Κοπάτσι Άλντι, Νόϊκος Βαγγέλης, Μούρρια Λαχίμ, Πασπαλάς Χρήστος, Ζαγναφέρης Γιάννης και Κολέτσι Αρμάντο.

Tον αγώνα θα διαιτητεύσει ο κ. Ματθαίος Βουρνέλης, o οποίος θα έχει ως βοηθούς τους κ.κ. Ηλία Παπαδόπουλο και Θεόδωρο Αϊναλή, ενώ χρέη 4ου διαιτητή θα εκτελέσει ο κ. Κωνσταντίνος Παγώνης. Παρατηρητής αγώνα θα είναι ο κ. Ιωάννης Μεταξάς και την παροχή α’ βοηθειών θα παρέχει ο κ. Δημήτρης Ιορδανίδης.

Στον συγκεκριμένο αγώνα θα υπάρχει εισιτήριο γενικής εισόδου στο γήπεδο αξίας 5,00 ευρώ και όλα τα έσοδα από το SUPER CUP 2022 θα κατατεθούν στον ειδικό λογαριασμό που δημιούργησε η ΕΠΣΜ για την κάλυψη των χειρουργικών επεμβάσεων ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών που θα αγωνιστούν στα πρωταθλήματα ανδρών αρμοδιότητάς της.
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.