Αραβίδης: «Το αξίζει ο Μάντζιος - Τυχερός ο Δουβίκας που θα δουλέψει με τον Γκαρσία»

Metrosport Team24 Φεβρουαρίου 2021

Ο Χρήστος Αραβίδης μίλησε στο Metropolis 95.5 για τον Άρη, την ΑΕΚ, τον Τζόλη και την επόμενη μέρα του Δουβίκα που θα τον βρει στον ΠΑΟΚ.

«Είμαι 33. Θα παίζω όσο κρατούν τα πόδια μου, η καρδιά μου και το μυαλό μου. Όσο είμαι σε καλό επίπεδο θα συνεχίσω. Ευτυχώς στην πρώτη καραντίνα ήμουν στην Λαμία και τώρα είμαι σε ομάδα και δεν πέρασε από το μυαλό μου να σταματήσω. Είμαστε ένα κλάδος που στηριζόμαστε στην προπόνηση και στους αγώνες. Όταν μιλάμε για φυσική κατάσταση χωρίς προπόνηση και αγώνες μένεις πίσω» είπε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος στην Παναχαϊκή:

«Ο στόχος μας είναι η άνοδος, ήταν θετική η νίκη της Δόξας επί του Εργοτέλη, αλλά εμείς πρέπει κοιτάμε τα δικά μας που δεν είναι αυτά που πρέπει μέχρι στιγμής. Είναι ακόμη νωρίς. Θα μπορούσαμε να είχαμε άλλα αποτελέσματα στην έδρα μας. Εμείς έχουμε δυνατή έδρα με τον κόσμο και τώρα που απουσιάζει είναι ανασταλτικός παράγοντας. Αυτοί οι βαθμοί θα μας είχαν ακόμη πιο ψηλά.

Η ΑΕΚ, για παράδειγμα, είναι ομάδα με δυνατή έδρα. Ακόμη και το ΟΑΚΑ είναι έδρα για μία ομάδα όπως η ΑΕΚ. Επίσης, στο Κλ. Βικελίδης με κόσμο ο Άρης δεν θα τα έχανε και τα τρία με τις αθηναϊκές ομάδες, δεν ξέρω αν θα κέρδιζε, αλλά δεν θα τα έχανε. Εμένα με χαροποιεί να πηγαίνει καλά ο Άρης. Έτσι είναι πιο ανταγωνιστικό το προϊόν. Έχει κάνει καλή πορεία, σίγουρα θα μπορέσει να την βελτιώσει και εύχομαι να έχει ανάλογη συνέχεια».

Για το έργο του Άκη Μάντζιου: «Τον γνωρίζω χρόνια τον κ. Μάντζιο, τον είχα και στον Πανιώνιο και στην Λαμία πέρσι. Είναι η ευκαιρία που άξιζε και την έχει αρπάξει από τα μαλλιά. Όλοι οι Έλληνες αξίζουν τέτοιες ευκαιρίες. Έχουμε καλούς Έλληνες προπονητές, δεν έχουμε υπομονή για στήριξη. Αυτό συμβαίνει και με παίκτες. Βιαζόμαστε να πούμε ότι δεν κάνουν. Δεν συμβαίνει τώρα, θυμάμαι τον εαυτό μου από τότε που ξεκίνησα έτσι είναι».

Για τους Δεληζήση και Τζόλη: «Γίνεται πάντα βασικός γιατί το παιδί έχει έρθει από την δεύτερη κατηγορία και απόδωσε τα μέγιστα. Ο πρόεδρος του το αναγνώρισε και αυτό μεταφέρθηκε και στον κόσμο. Υπήρχε κάτι αμφίδρομο, θα ανανεώσει και μπράβο του. Πολλά παιδιά, αλλά ειδικά ο Τζόλης είναι σε εξαιρετική κατάσταση, μακάρι να προλάβει να παίξει με κόσμο, αν και είναι δύσκολο. Θα έχει παράπονο... Όπως και να έχει, πρέπει να βλέπουμε ότι αυτό είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για τον Δουβίκα: «Ο Τάσος έχει πολύ καλά προσόντα. Περίμενε αυτή την χρονιά να την κάνει γιατί έχει δουλέψει. Έχει κολλήσει στην ομάδα του βόλου, εκεί βρέθηκε η κατάλληλη ποδοσφαιρική στιγμή του. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα με μεγάλες απαιτήσεις, μεγάλο κλαμπ που έχει κάνει τεράστια βήματα μπροστά, αλλά θεωρώ ότι θα πάρει ευκαιρίες και θα σταθεί. Θα είναι μεγάλο του προσόν ότι θα έχει προπονητή τον Γκαρσία. Το λέω γιατί ήταν ένας προπονητής που ήταν παίκτης στον ΠΑΟΚ και μπορεί να του μεταδώσει τι σημαίνει η ομάδα. Είναι τρομερά σημαντικό για έναν παίκτη που δεν έχει αγωνιστεί ξανά σε μεγάλη ομάδα να έχει έναν άνθρωπο που να μπορεί να τον καθοδηγήσει».

Για τον πρώην συμπαίκτη του Παναγιώτη Κονέ που έχει αναλάβει τεχνικός διευθυντής στην ΑΕΚ: «Είμαι χαρούμενος γιατί προφανώς για να βρίσκονται σε αυτές τις θέσεις το ήθελαν. Είναι σημαντικό να βρίσκεις κάτι μετά το τέλος της καριέρας σου που να σε γεμίζει. Εγώ θέλω να ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο, αλλά δεν έχω σκεφτεί κάτι συγκεκριμένο». 

Για την ΑΕΚ και την επάνοδο του Χιμένεθ: «Δεν σημαίνει ότι επειδή έχει πάρει έναν προπονητή δεν πρέπει να τον ξαναπάρει. Οι άνθρωποι της ομάδας θεώρησαν ότι είναι η καλύτερη λύση και ότι μπορεί να επαναφέρει την ομάδα σύντομα σε νορμάλ επίπεδα. Κρίνω ότι είναι θέμα εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.