Απύθμενο θράσος! Έχουν «κάβα» και τον «διάδοχο» του Αυγενάκη!

Δημήτρης Μπούζας11 Ιουνίου 2022

Η ναυαρχίδα των ΜΜΕ του Βαγγέλη Μαρινάκη (ΝΕΑ) «αποκαλύπτει» ότι σε μια πιθανή αλλαγή Κυβέρνησης, οι ερυθρόλευκοι έχουν έτοιμο δικό τους άνθρωπο για να αναλάβει το Υφυπουργείο Αθλητισμού.

Ιστορική φωτό: Είναι η στιγμή που ο Βασιλειάδης, Υφυπουργός Αθλητισμού κάργα Ολυμπιακός, παραδίδει στον επίσης κάργα Ολυμπιακό, Αυγενάκη. Το λιμάνι διακινεί σενάριο πως σε περίπτωση αλλαγής Κυβέρνησης και πιθανής επικράτησης της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, θα έχουμε την εναλλαγή ρόλων με τα ίδια πρόσωπα στο συγκεκριμένο Υφυπουργείο.

Θέλουν (;) να κρυφτούν αλλά δεν τους αφήνει η χαρά τους, όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός για κάποιες περιπτώσεις. Έτσι, προσθέτοντας στο πανθομολογούμενο θράσος τους και λίγη απερισκεψία, ή αν θέλετε αφέλεια, εξομολογούνται με ειλικρίνεια χωρίς βέβαια να τους το ζητήσει κανείς για αμαρτίες - μικρές ή μεγάλες δεν έχει επί του προκειμένου σημασία – που έτσι κι αλλιώς πέρασαν ή θα περάσουν απαρατήρητες, από τη στιγμή που στο «βιογραφικό» τους, τα παρασκηνιακά και έκνομα εδώ και πολύ καιρό, θεωρούνται και είναι φυσιολογικά και αυτονόητα. 

Οπως ακριβώς δεδομένη και αυτονόητη θεωρείται η απροκάλυπτη στήριξη που απολαμβάνουν σήμερα από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη. Ως εκ τούτου, αυτό το τελευταίο μπορεί και πρέπει να χαρακτηριστεί φυσιολογικό και αναμενόμενο, από τη στιγμή που η ομάδα του λιμανιού διαχρονικά απολαμβάνει την εύνοια όλων ανεξαιρέτως των Κυβερνήσεων. 

Σήμερα και έχοντας μπει πλέον η χώρα σε προεκλογική περίοδο, οι επιτελείς του... δαφνοστεφανομένου, θέλοντας προφανώς να καθησυχάσουν την αγέλη για μια πιθανή αλλαγή Κυβέρνησης και λογική εκπαραθύρωση του νυν τοποτηρητή τους Υφυπουργού Αθλητισμού, άρχισαν να διακινούν απόψεις και σενάρια που σε άλλες περιπτώσεις θα προκαλούσαν σοβαρούς προβληματισμούς. Και λέμε σε άλλες περιπτώσεις, γιατί σε αυτούς και με αυτούς, όλα μπορούν να συμβούν και όλα επιτρέπεται να συμβούν. 

Είναι γνωστό από ποιους και με ποιο τρόπο στηρίζονται και πως επιδιώκουν να έχουν τον έλεγχο επί παντός επιστητού στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Διαβάστε το παρακάτω σχόλιο του έμπιστου και προσωπικού κονδυλοφόρου του προέδρου των πρωταθλητών (Καρπετόπουλος) και πείτε μας εάν συμφωνείτε με τον τίτλο μας. Γράφει λοιπόν ο βαθυνούστατος ερυθρόλευκος ινστρούκτορας: 

«Η στήλη πανηγυρίζει για ένα δικό της παιδί, ο Γιώργος Βασιλειάδης ο πρώην Υφυπουργός Αθλητισμού (αλλά πάντα Υπουργός στην καρδιά μου) έγινε αναπληρωτής γενικός γραμματέας στον ΣΥΡΙΖΑ. Συμπάθω τον Βασιλειάδη όχι γιατί άφησε μεγάλο έργο στο Υφυπουργείο Αθλητισμού (η μεγάλη του προσφορά ήταν διάφορες διακοπές του πρωταθλήματος για να μην υπάρχουν τιμωρίες), όσο γιατί διεκδικεί το δικαίωμα μιας κάποιας διαφοροποίησης. Για παράδειγμα ως μέλος μιας Κυβέρνησης που το να δηλώνεις Ολυμπιακός ήταν λόγος να περάσεις από ειδικό δικαστήριο, αυτός έλεγε ότι είναι οπαδός του Ολυμπιακού (κι ας άφησε την ομάδα μπάσκετ στο έλεος διαφόρων που την ανάγκασαν να φύγει από την Α1)».

Αλήθεια τι μας λέει ο προεδρικός κονδυλοφόρος ή μάλλον τι του είπε να μας πει ο πρόεδρος του; Οτι σε πιθανή αντικατάσταση της Κυβέρνησης, υπάρχει έτοιμος ο διάδοχος του ηρωικού μαχητή υπέρ του θρύλου Λευτέρη Αυγενάκη; Και ότι αυτός δεν είναι άλλος από τον πρώην Υφυπουργό στην ίδια θέση Γιώργο Βασιλείαδη, που το μόνο που δεν έκανε, πέρα από τις αλεπάλληλες δηλώσεις του υπέρ του Ολυμπιακού, ήταν να βγει με τη φανέλα της ομάδας της καρδιάς του σε κάποια παρέμβαση του ή σε κάποια ομιλία του στη Βουλή; 

Μήπως για να πληροφορήσει τους ανησυχούντες πως υπάρχει «κάβα» Υφυπουργός σε περίπτωση που η Αξιωματική Αντιπολίτευση πάρει την εξουσία; Νομίζω ότι δεν χρειαζόταν να το κάνει, γιατί «κάβα» η ομάδα της εύνοιας έχει σε όλες τις Κυβερνήσεις. Τι το ήθελε όμως εκείνο που λέει ότι στην προηγούμενη Κυβέρνηση αν δήλωνες Ολυμπιακός υπήρχε κίνδυνος να περάσεις από ειδικό δικαστήριο;

 Για ανέκδοτο μας το είπε; Από τη στιγμή που ο πρόεδρος του, ανεβοκατέβαινε τα σκαλοπάτια του Μαξίμου με την ίδια και ακόμη μεγαλύτερη ευχέρεια από ότι σήμερα. Μην ξεχνάμε και τις χρηματοδοτήσεις του σε προεκλογικές εκστρατείες κορυφαίων στελεχών της τότε Κυβέρνησης.

ΥΓ1: Πρώτη και άμεση αντίδραση Σαββίδη με την υπογραφή του Προεδρικού Διατάγματος. Έδωσε εντολή ως την ερχόμενη Παρασκευή να ανακοινωθεί η κοινοπραξία εταιρειών που θα αναλάβει την μελέτη του νέου γηπέδου. Απάντηση στους στραβοστόμηδες, στους αντιΠΑΟΚτσήδες και τις Κασσάνδρες που επιμένουν να διακινούν φαντασιοπληξίες και προσωπικές ονειρώξεις.

ΥΓ2: Τρίτο χαστούκι για τη «συμμορία» που ήθελε να τελειώσει τον Μπαλτάκο πριν αναλάβει. Μετά τους προέδρους της ΦΙΦΑ (Ινφαντίνο) και ΟΥΕΦΑ (Τσέφεριν) έρχεται ο πρόεδρος της γαλλικής Ομοσπονδίας (Λε Γκρετ) και τον συγχαίρει.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.