Απρόσμενη ήττα για Ηρακλή

Δημήτρης Καλαϊτζής27 Φεβρουαρίου 2022

Ο Ηρακλής παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων και μοιραία έχασε με 0-1 από τα Τρίκαλα στο Καυτανζόγλειο για την 21η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Super League 2. 

Την ευκαιρία να αναρριχηθεί ακόμα περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα έχασε ο Ηρακλής. Η ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη που παρατάχθηκε χωρίς τους Άγγελο Παπαστεριανό, Μανώλη Παπαστεριανό, Θανάση Καρτσαμπά, Ματίας Τομάς και Βιτίνιο υπέστη αναπάντεχη εντός έδρας από τα Τρίκαλα. 

Στην αντίπερα όχθη, οι Θεσσαλοί πανηγύρισαν ένα σπουδαίο διπλό στην προσπάθεια που κάνουν για να παραμείνουν στην κατηγορία. 

Με τους τρεις βαθμούς που πήρε ο ΑΟΤ έφτασε τους 20 και ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, ενώ από την άλλη πλευρά ο Ηρακλής έμεινε στους 26 και την 7η θέση.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Ευθυμίου στο 8΄.

Οι συνθέσεις:

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Πανάγου, Κωστούλας, Σγουρής, Πήλιος, Πατράλης, Γιουμπιτάνα (46’ Μπαστακός), Κάκκο, Τότσκα, Ναπολιτάνο (76’ Χατζηπιρπιρίδης), Άλεξιτς

ΤΡΙΚΑΛΑ (Καλογιάννης): Περλιέσι, Ντιαλόσι, Ριζογιάννης, Σανδραβέλης, Νιάρος, Πέλκας, Ελευθεριάδης (64’ Μπαξεβάνος), Κεχαγιάς, Ιωαννίδης, Χειρίτραντας, Ευθυμίου

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.