Apple: Το iOS 16 τελειώνει τη διαδικασία αναζήτησης του κωδικού Wi-Fi

Metrosport Team09 Ιουνίου 2022

Η Apple αποφάσισε με το νέο iOS 16 να απλουστεύσει τη διαδικασία του να ζητάμε τον κωδικό του Wi-Fi είτε από φίλο μας που δεν τον θυμάται είτε οπουδήποτε η ανταλλαγή του είναι δύσκολη υπόθεση.

Ο τεχνολογικός κολοσσός αποκάλυψε και επίσημα το iOS 16 στο πλαίσιο του WWDC22 event, το οποίο φαίνεται πως περιλαμβάνει και ένα νέο πολύ βολικό χαρακτηριστικό.

Σύμφωνα με το MacRumors, η developer preview έκδοση που έγινε διαθέσιμη επιτρέπει στους χρήστες να δουν τον κωδικό ενός Wi-Fi δικτύου στο οποίο έχουν συνδεθεί, καθώς και να τον κάνουν αντιγραφή για να τον μοιραστούν απευθείας με φίλους ή μέλη της οικογένειας.

Βέβαια, για λόγους ασφαλείας ο χρήστης πρέπει να επιβεβαιώσει την ταυτότητά του με Face ID, Touch ID ή το passcode του και έπειτα εμφανίζεται ο αποθηκευμένος κωδικός και η επιλογή αντιγραφής.

Η διαδικασία διαμοιρασμού του κωδικού του Wi-Fi ήταν απλή αν ο άλλος χρήστης ήταν επίσης κάτοχος iPhone, iPad ή Mac. Αντίθετα με όσους είχαν Android smartphone ή Windows υπολογιστή.

Προς το παρόν, το iOS 16 είναι διαθέσιμο μόνο για δοκιμή από τους developers εφαρμογών, ενώ η public beta αναμένεται μέσα στον Ιούλιο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.