Αποζημίωση ειδικού σκοπού: Πληρώνονται σήμερα ειδικές κατηγορίες και επιστήμονες

Metrosport Team02 Δεκεμβρίου 2020

Πιστώνονται σήμερα στους λογαριασμούς 2.481 εργαζομένων ειδικών κατηγοριών η αποζημίωση ειδικού σκοπού Οκτωβρίου ύψους 800 ευρώ και 117 επιστημόνων η οικονομική ενίσχυση των 608 ευρώ.

Σύμφωνα με υπουργική απόφαση εγκρίθηκε δαπάνη ύψους 1.984.800,00 ευρώ προκειμένου να προχωρήσει σήμερα η πληρωμή αποζημίωσης ειδικού σκοπού στους δικαιούχους εργαζομένων ειδικών κατηγοριών, το σύνολο των οποίων ανέρχεται στους 2.481 δικαιούχους.

Παράλληλα εγκρίθηκε η δαπάνη ύψους 70.200 ευρώ για 117 δικαιούχους επιστήμονες, ελεύθερους επαγγελματίες για να πληρωθούν σήμερα την οικονομική ενίσχυση ειδικού σκοπού ύψους 600 ευρώ.

Οι ειδικές κατηγορίες που πληρώνονται σήμερα θα πρέπει:

α) να μην έχουν λάβει από άλλη κατηγορία της ίδιας ΚΥΑ τα 800€

β) να μην έχουν λάβει τα 600 των επιστημόνων και

γ) να μην έχουν λάβει τα 800 € της ΑΑΔΕ. 

Επίσης, στις 11 Δεκεμβρίου αναμένεται να πληρωθούν την αποζημίωση ειδικού σκοπού 800 ευρώ και οι αναστολές συμβάσεων εργασίας εργαζομένων λόγω Ιανού και οι περιπτώσεις αναστολών συμβάσεων εργασίας ευπαθών ομάδων εργαζομένων για τον μήνα Νοέμβριο.

Μονομερείς και ειδικές κατηγορίες

Για τις μονομερείς υπεύθυνες δηλώσεις επαγγελματιών της τέχνης και του πολιτισμού, ξεναγών και τουριστικών συνοδών για τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο οι δικαιούχοι της αποζημίωσης ειδικού σκοπού μπορούν να προβούν σε μονομερείς υπεύθυνες δηλώσεις για τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο το αργότερο έως και 10/12/2020.

Μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου θα πρέπει να υποβληθούν και οι αιτήσεις από τους δικαιούχους που ανήκουν στις ειδικές κατηγορίες εργαζομένων.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.