Απουσία ΠΑΟΚ, δεν έγινε η τηλεδιάσκεψη της ΓΓΑ

Κώστας Πετρωτός11 Οκτωβρίου 2021

Ακυρώθηκε η προγραμματισμένη για τις 12 το μεσημέρι τηλεδιάσκεψη της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, σε συνεργασία με την Επιτροπή Διοίκησης (ΕΔ) του Καυτανζογλείου με θέμα την πιθανή μετακόμιση του ΠΑΟΚ στο μεγάλο, εθνικό στάδιο της Θεσσαλονίκης, το διάστημα που θα χτίζεται η Νέα Τούμπα.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ είχε απαντήσει από την Παρασκευή αρνητικά με επιστολή στην πρόσκληση που είχε λάβει από ΕΔ και ΓΓΑ για να πάρει μέρος στην τηλεδιάσκεψη και, μάλιστα, είχε επισυνάψει μία λίστα με τα ζητήματα για τα οποία ζητούσε διευκρινίσεις προκειμένου να προχωρήσει η διαπραγμάτευση και να μπορεί να συνταχθεί οικονομοτεχνική μελέτη.

Από την πλευρά τους, ΕΔ και ΓΓΑ, ακύρωσαν την τηλεδιάσκεψη, αφού όπως λένε οι εκπρόσωποί τους, σκοπός της ήταν να συνομιλήσει ο διευθυντής τεχνικών υπηρεσιών της ΓΓΑ με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για να δοθούν διευκρινίσεις. Μάλιστα, τονίζουν ότι θα επιδιώξουν να οργανωθεί εκ νέου τηλεδιάσκεψη, ωστόσο, είναι δύσκολο να γίνει τελικά, καθώς ο ΠΑΟΚ έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει πλέον πράξεις και όχι άλλα λόγια.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.