Αποβλήθηκε η μαθήτρια που δήλωσε ότι βιάστηκε από τον Κλέιμαν

Metrosport Team21 Απριλίου 2023

Αποβλήθηκε για 15 ημέρες η μαθήτρια που δήλωσε ότι βιάστηκε από τον Κλέιμαν. Σύμφωνα με δημοσίευμα ιστοσελίδας του Βελγίου, την «7sur7.be» , η 17χρονη μαθήτρια που κατήγγειλε τον τερματοφύλακα για βιασμό, αποβλήθηκε για δύο εβδομάδες από το σχολείο της. 

Ωστόσο, η διεύθυνση του σχολείου ξεκαθαρίζει ότι πρόκειται για μία πειθαρχική κύρωση βάσει του εσωτερικού κανονισμού και η αποβολή δεν έχει καμία σχέση με την καταγγελία της. Το δημοσίευμα αναφέρει : «Το βράδυ της επίθεσης, το κορίτσι έπρεπε να ήταν πίσω στο ξενοδοχείο το αργότερο στις 01:30. Πράγματι, οι μαθητές ήταν ελεύθεροι να απολαύσουν τη βραδιά τους, αλλά το αργότερο ως τις 1:30 π.μ. έπρεπε να είναι στο ξενοδοχείο όπου έμενε η τάξη. 

Ωστόσο, η κοπέλα και άλλοι μαθητές έσπασαν την απαγόρευση κυκλοφορίας και συνέχισαν το πάρτι. Το περιστατικό με τον ποδοσφαιριστή συνέβη γύρω στις 2:00 τα ξημερώματα. Ως εκ τούτου, η διοίκηση αποφάσισε να επιβάλει κυρώσεις στους μαθητές που δεν σεβάστηκαν τους εντολές του σχολείου. 

Έτσι αποβλήθηκαν για δεκαπέντε ημέρες και επίσης δεν επιτρέπεται να συμμετέχουν σε τρεις αθλητικές διοργανώσεις. Το σχολείο δεν τοποθετήθηκε περαιτέρω επί της αποβολής, αρκούμενο να επιβεβαιώσει γραπτώς ότι έχουν επιβληθεί οι σχετικές κυρώσεις».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.