Αποτυχημένη χρονιά για τον ΠΑΟΚ, πολλοί οι μνηστήρες των ευθυνών

Γιώργος Ζαΐρης20 Ιουλίου 2020

Το.. κερασάκι σε μια... χαλασμένη τούρτα μπήκε χθες στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να κερδίσει τον Αρη των 11 παικτών και έριξε την αυλαία σε μια χρονιά που κανείς δεν θέλει να θυμάται. 

Ο χθεσινός ΠΑΟΚ ήταν αξιολύπητος και όπως πριν από μερικές μέρες η ΠΑΕ έδωσε το δικαίωμα σε τρίτους να την περιγελούν για το κάζο με τα ιατρικά δελτία, χθες ήταν η σειρά του Φερέιρα και των ποδοσφαιριστών να γίνουν αρνητικοί πρωταγωνιστές αφού δεν κατάφεραν να κερδίσουν αυτόν τον Αρη που όμως είχε αγωνιστικό πλάνο και καρδιά.

 Η εικόνα του Βιεϊρίνια να σπρώχνει τον Μαντσίνι, να τρώει την κόκκινη και τρέχοντας να φεύγει στα αποδυτήρια αποτυπώνει στον μέγιστο βαθμό πόσο μπερδεμένη είναι αυτή η ομάδα. Και φυσικά δεν μπορεί ο Φερέιρα να πανηγυρίζει γιατί η ομάδα του βγήκε στο CHL. Αυτός ο στόχος προέκυψε στην πορεία, όλοι οι άλλοι χάθηκαν κατά τη διάρκεια της σεζόν. Είναι προφανές πως για αυτή την αποτυχημένη χρονιά οι μνηστήρες των ευθυνών είναι πολλοί. 

Αρχικά η ιδιοκτησία και η διοίκηση της ομάδας γιατί δεν την ενίσχυσαν. Ο Φερέιρα είναι ο πρώτος προπονητής στην εποχή Σαββίδη που δεν είδε μεταγραφή σε μεταγραφική περίοδο. Ευθύνες γιατί δεν πάρθηκαν γενναίες αποφάσεις, ευθύνες και στους ποδοσφαιριστές που βολεύτηκαν πίσω από την κριτική στον Φερέιρα. Είναι ξεκάθαρο πως ο Σαββίδης πρέπει να αλλάξει πολλά πράγματα. 

Αν δεν σπάσεις αυγά δεν κάνεις ομελέτα και αυτό που έγινε μεσοβδόμαδα είναι τεράστια ευκαιρία να αποδείξει πως θέλει να κάνει ευρωπαϊκό κλαμπ τον ΠΑΟΚ. Και αυτό δεν γίνεται με τα social media και το PAOK TV και τη λεζάντα. Και αυτά χρειάζονται για να μην τα ισοπεδώσω, αλλά πρώτα φτιάχνεις τα θεμέλια και μετά αγοράζεις τα κουφώματα. Και ο ΠΑΟΚ θέλει χτίσιμο από την αρχή. 

Εχοντας όμως βάσεις που όπως αποδείχθηκε δεν αρκούν για να κερδίσεις το σεβασμό και την εκτίμηση πρώτα των δικών σου φιλάθλων. Που με αυτά που έγιναν ειδικά τις τελευταίες μέρες χάθηκε ΠΑΝΤΕΛΩΣ. Από... χθες λοιπόν ο Ρέμπε πρέπει να δουλέψει και πρώτα απ' όλα να ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή. Σεβαστή απόφαση αν μείνει, αν όμως αποφασιστεί ότι πρέπει να αποχωρήσει πρέπει άμεσα να βρεθεί ο αντικαταστάτης του. Χρόνος δεν υπάρχει. Ούτε πλέον δικαιολογίες και υπομονή.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.