Αποθέωση του ΠΑΟΚ σε 4 σημεία από την Εκίπ

Metrosport Team19 Μαρτίου 2022

Είναι πολύ σημαντικό μία κορυφαία εφημερίδα όπως είναι η “Εκίπ” να κάνει αφιέρωμα στον ΠΑΟΚ και να αναφέρεται στα τέσσερα σημαντικά όπλα του. Ποια είναι αυτά; Όπως σημειώνει ο συντάκτης του σχετικά άρθρου, Βαλεντίν Ντουπόντ, κατά σειρά τα δυνατά σημεία του Δικεφάλου έχουν ως εξής:

1. Εχει επίθεση φωτιά: Σημειώνει ότι ο ΠΑΟΚ έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 51 γκολ και εστιάζει στους δύο πρώτους σκόρερ, Κούρτιτς και Ακπομ.

2. Είναι... σχεδόν αήττητος το 2022: Ο συντάκτης αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ μέσα στο 2022 σε 18 ματς έχει μόλις μία ήττα από την Μίντιλαντ στην Δανία.

3. Εχει μία κοπιαστική πορεία στην Ευρώπη: Γίνεται αναφορά σε όλη την πορεία στο Conference League και μάλιστα επισημαίνεται ότι η πρόκριση κόντρα στην Γάνδη ήταν πιο εύκολη από αυτή κόντρα στην Μίντιλαντ.

4. Εχει ένα στάδιο που βράζει: Η αναφορά στην Τούμπα γίνεται με την επισήμανση πως όταν η Μαρσέιγ αντιμετώπισε παρόμοια ατμόσφαιρα στην Τουρκία, κόντρα στην Γαλατασαράι, στην φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, υπέστη βαριά ήττα με 4-2.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.