Αποθέωση Πολωνών για Σφιντέρσκι: «Ο καλύτερος μετά τον Λεβαντόφσκι»

Metrosport Team29 Μαρτίου 2021

Μία εμφάνιση, ένα γκολ. Απόλυτα ικανοποιημένους άφησε τους συμπατριώτες του ο Κάρολ Σφιντέρσκι με την παρουσία του στον αγώνα με την Ανδόρα, όπου απέδειξε για ακόμη μία φορά ότι έχει... στενή σχέση με την αντίπαλη εστία. 

Μπήκε στο γήπεδο στο 63', κάνοντας το ντεμπούτο του με την εθνική Πολωνίας και στο 88' βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα για το 3-0. Είναι ενδεικτικό, ότι τα πολωνικά ΜΜΕ βαθμολόγησαν τον επιθετικό του ΠΑΟΚ με 7/10 και τον κατέταξαν δεύτερο καλύτερο μετά τον Λεβαντόφσκι που είχε 8/10.

«Γι' αυτό δουλεύω από τότε που ήμουν παιδί. Χαίρομαι που ήρθε η στιγμή να έχω μια ευκαιρία στην εθνική ομάδα. Ειδικά αυτό το γκολ θα μείνει μαζί μου για το υπόλοιπο της ζωής μου - είπε Ο Σφιντέρσκι είχε εξαιρετικά κίνητρα. - Δεν είχα τίποτα να χάσω. Το αποτέλεσμα ήταν 2-0, ήμασταν επίσης στην επίθεση θέσης όλη την ώρα. Ετοιμάστηκα να πάρω τη μπάλα και να δημιουργήσω κάτι για τους φίλους μου ή για τον εαυτό μου - πρόσθεσε. - Σίγουρα, το σύστημα στο οποίο βγήκαμε σήμερα με βοήθησε να είμαι στην ομάδα αγώνα.

Ο προπονητής μου έδωσε μια ευκαιρία, μου δόθηκαν 30 λεπτά, οπότε ήρθε η ώρα να δείξω τα καλύτερα. Είναι ωραίο που έτσι ήταν σήμερα και μπορούσα να βοηθήσω - ανακοίνωσε. Την Τετάρτη (31 Μαρτίου) η Πολωνία θα παίξει στο Wembley με την Αγγλία. - Πρέπει να είσαι ήρεμος γι 'αυτό. Σήμερα υπήρχε ένας ελαφρώς διαφορετικός αντίπαλος από τον επόμενο αγώνα, αλλά θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και αν υπάρχει πιθανότητα να βρω τα λεπτά μου, θα προσπαθήσω να τα χρησιμοποιήσω καλύτερα - κατέληξε ο Σφιντέρσκι.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.