Αποθέωση από Χάνλαν και Καββαδά και τα σενάρια πρόκρισης

Στέλιος Παρθενάκης28 Ιανουαρίου 2021

O Ηρακλής έκανε την καλύτερή του φετινή εμφάνιση κόντρα στην Ρέτζιο Εμίλια και άυριο με τη με Μονς στις 13.00 θέλει και 3η νίκη.

Φυσικά, Καββαδάς και Χάνλαν ήταν οι κορυφαίοι και μετά το τέλος της αναμέτρησης αποθέωσαν όλη την ομάδα…

Η δήλωση του Βασίλη Καββαδά αναφέρει:“Πολύ σημαντικές αυτές οι δυο νίκες, πρώτα απ’ όλα, οπως είπα και προχθές, για την ψυχολογία της ομάδας.Είμαι πολύ περήφανος για την Ομάδα μου, τον Ηρακλή, και για όλους τους συμπαίκτες μου και το σταφ!Η ταυτότητα μας είναι να θυσιαζόμαστε σε κάθε ματς για την ομάδα ξεκινώντας από την άμυνα. Το έχουμε βάλει ως αρχή και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε.Έχουμε μία μέρα ξεκούρασης και ακόμη έναν αγώνα! Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό”.

O Ολιβιέρ Χάνλαν από τη μεριά του τόνισε...”Ηταν μια μεγάλη νίκη! Πολλά παιδιά συμμετείχαν ο καθένας με τον τροπο του για να πάρουμε αυτο το σημαντικό αποτέλεσμα. Η παρουσία του Βασίλη (Καββαδά) σε αμυνα και επίθεση ήταν εξαιρετική. Μας έδωσε ενέργεια σε όλη τη διάρκεια και μου έκανε τη ζωη πιο εύκολη με πολύ αποτελεσματικά σκρινς. Τώρα πρέπει να συνεχίζουμε να «χτίζουμε» σε αυτά τα αποτελέσματα και να τελειώσουμε τη δουλειά την Παρασκεύη”.

Πάμε τώρα στα σενάρια πρόκρισης…

- Με νίκη, πρώτος.

- Με ήττα 1-2 πόντων, πρώτος.

- Με ήττα 3-7 πόντων, δεύτερος.

- Με ήττα 7+ πόντων, τρίτος.

Η πρόκριση με 3-0 (πιθανό) ή με 2-1 είναι δεδομένη. Το πλασάρισμα θα παίξει ρόλο στην κλήρωση των «16» (θα χωριστούν οι ομάδες σε ισχυρές /αδύναμες, ανάλογα) άρα και στον επόμενο αντίπαλο, οπότε ο Ηρακλής θέλει μόνο νίκη κόντρα στη Μόνς. 

Η επόμενη φάση θα γίνει τέλη Μαρτίου σε νέα «φούσκα», οπότε είναι μια καλή ευκαιρία για τη Θεσσαλονίκη να φιλοξενήσει μια διοργάνωση. Άλλωστε, είναι κάτι που είχε συζητηθεί, οπότε αν οι τοπικοί φορείς συνεργαστούν σωστά μπορεί η Θεσσαλονίκη να αναλάβει έναν όμιλο!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.