Αποθέωσε Ζίβκοβιτς ο Γκριμάλδο!

Γιώργος Ζαΐρης12 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Γκριμάλδο που στο φιλικό με τη Ρεν επέστρεψε μετά από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας, μίλησε για το επερχόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ αλλά και για την προοπτική να παίξει αντίπαλος του Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

"Γνωρίζουμε πως είναι ένα πολύ δύσκολο ματς που κρίνει την ευρωπαϊκή μας πορεία στο CHL. Θα σας πω απλά ότι ο προπονητής μας, έχει δουλέψει πολύ με εμάς για αυτό το παιχνίδι. Δεν χρειάζεται να δώσω λεπτομέρειες αλλά έχουμε αναλύσει το παιχνίδι του αντιπάλου και θα πάμε προετοιμασμένοι στην Ελλάδα" δήλωσε ο αριστερός μπακ της Μπενφίκα.

Αναφέρθηκε και στον Ζίβκοβιτς τον οποίο θα βρει αντίπαλο την Τρίτη: "Θα σας πω ότι είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Του εύχομαι ένα λαμπρό μέλλον στον ΠΑΟΚ αλλά μετά από το δικό μας παιχνίδι..."

Αναφέρθηκε και στην απουσία του κόσμου αφού η Τούμπα είναι καυτή έδρα: "Θα σας πω ότι και για τις δυο ομάδες δεν είναι καλό αυτό. Πολύ απλά διότι και εμείς έχουμε συνηθίσει να παίζουμε σε γεμάτα γήπεδα..."

Ρωτήθηκε για το αν είναι οδηγός για την ομάδα του το 1-4 στην Τούμπα πριν από δυο χρόνια: "Οχι γιατί δεν ήταν εύκολη η νίκη μας παρά το σκορ. Αλλωστε ήταν ένα περίπλοκο ματς για εμάς γιατί στην Πορτογαλία δεν είχαμε κερδίσει".

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.