Αποθέωσε τον ΠΑΟΚ ο Αλόνσο

Metrosport Team27 Μαρτίου 2026

Με αφορμή την αυριανή (28/03) αναμέτρηση της Μούρθια με τη Μπιλμπάο, ο προπονητής των γηπεδούχων, Σίτο Αλόνσο, σχολίασε και το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αλλά και το FIBA Europe Cup.

Ο Ισπανός προπονητής χαρακτήρισε τον Δικέφαλο ως το φαβορί, τονίζοντας πως διαθέτει την ποιότητα, την εμπειρία και τη σταθερότητα που απαιτούνται σε αυτό το επίπεδο, στοιχεία που του δίνουν σαφές προβάδισμα απέναντι στον αντίπαλό του. Επιπλέον, τόνισε ότι η συνέπεια στις εμφανίσεις και η αγωνιστική ωριμότητα αποτελούν καθοριστικούς παράγοντες σε αυτή τη φάση καθώς τα περιθώρια λάθους είναι περιορισμένα και κάθε λεπτομέρεια μπορεί να κρίνει την πρόκριση.

Παράλληλα, ο προπονητής της προσεχούς αντιπάλου των «ασπρόμαυρων» στάθηκε και στη Μπιλμπάο τονίζοντας ότι η πορεία της μόνο τυχαία δεν είναι καθώς πρόκειται για ένα σύνολο με ξεκάθαρη αγωνιστική φιλοσοφία, συνοχή και σταθερότητα, στοιχεία που το καθιστούν ικανό να δημιουργήσει προβλήματα σε κάθε αντίπαλο.

Τέλος, αναφέρθηκε στη σημασία των επόμενων αγώνων αλλά και στο ενδεχόμενο συμμετοχής σε έναν τελικό της διοργάνωσης, υπογραμμίζοντας τη δυσκολία και το υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού. Την ίδια στιγμή, γνωστοποίησε την απόφασή του να αποχωρήσει από την Εθνική ομάδα μπάσκετ Λετονίας, προκειμένου να αφοσιωθεί πλήρως στις υποχρεώσεις του με τη UCAM Murcia, σε μια περίοδο που κρίνεται ιδιαίτερα απαιτητική.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.