Αποτελέσματα σε φιλικά

Metrosport Team10 Σεπτεμβρίου 2022

Aν και έχανε με 2-1 ο Αχιλλέας Τριανδρίας νίκησε στη Μίκρα την Κ19 του Ηρακλή με 2-3. Σκόραραν: Γραμμένος 2 και Άντζι 

Tην πρώτη της φιλική νίκη στο φετινό καλοκαίρι πέτυχε η ομάδα Κ20 του Μακεδονικού, επικρατώντας με σκορ 3-1 επί του Ελευθεριακού το απόγευμα του Σαββάτου (10/09) στο πλαστικό 11Χ11 των εγκαταστάσεων του συλλόγου.

Μοιράζοντας τον χρόνο ανάμεσα σε 27 ποδοσφαιριστές, ο Δημήτρης Γκούντας και οι συνεργάτες του, Δημήτρης Θεοδωρίδης και Χρήστος Παναγιώτου, έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα, στο δεύτερο φιλικό της ομάδας, μετά την ήττα (2-3) από τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης.

Το ημίχρονο έληξε δίχως τέρματα, ενώ στο δεύτερο μέρος διαμορφώθηκε το τελικό 3-1, με τους Φαϊτατζόγλου, Καλαϊτζίδη και Φωτίδη να σκοράρουν για τους «πράσινους».

Επόμενο φιλικό παιχνίδι για την Κ20 κόντρα στον Ηρακλή Κ20, την επόμενη Κυριακή (18/09), στο πλαστικό 11Χ11 του Μακεδονικού.

Η σύνθεση του Μακεδονικού Κ20 (Γκούντας – Θεοδωρίδης – Παναγιώτου): Σακαλής, Παναγιωτίδης, Κωνσταντινίδης, Παντζαρτζίδης, Κωτέλης, Ιωαννίδης, Δαλκίδης, Τσαλκιτζής, Αριτζόγλου, Βοσνακίδης, Αποστολίδης

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Βλάχος, Μαργαριτίδης, Κάμπας, Δαλαμάρκος, Μουσαηλίδης, Κοροσίδης, Μαντζουράνης, Γιαπαντζόγλου, Φαϊτατζόγλου, Ευαγγέλου, Φωτίδης, Καλαϊτζίδης, Λαγός, Δεληχατζής, Μαυρίδης, Φωτιάδης.

Eθνικός Μαλγάρων-Αγιος Αθανάσιος 0-2

Φιλική νίκη πέτυχε ο Φοίνικας Σχολαρίου επί των Λύκων

Οδυσσέας Κορδελιού-Ατλας 0-0

Νίκη Ευκαρπίας-ΑΟ Καρδίας 1-0

Ολυμπιακός Κυμίνων-Σμυρναικός 2-1 (Σκόρερ Κυμίνων Μπένας, Προβατίδης)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.