Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο Φερνάντο Γκάγκο

Metrosport Team11 Νοεμβρίου 2020

Την απόσυρσή του από την ενεργό δράση ανακοίνωσε ο Φερνάντο Γκάγκο σε ηλικία 34 ετών, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρήθηκε από πολλούς και σοβαρούς τραυματισμούς.

Ο 34χρονος Αργεντινός μέσος, ταλαιπωρήθηκε στην καριέρα του από πολλούς τραυματισμούς και πιο συγκεκριμένα, με δύο ρήξεις χιαστού, και τρεις ρήξεις αχιλλείου - οι οποίοι στάθηκαν εμπόδιο να κάνει την καριέρα που προδιέγραφε το ταλέντο του και περιμέναν πολλοί στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Ο Γκάγκο ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπόκα Τζούνιορς το 2007, ενώ δεν άργησε να κάνει το μεγάλο βήμα υπογράφοντας για την Ρεάλ Μαδρίτης αντί 20.000.000 ευρώ. Στην Ευρώπη, φόρεσε επίσης τις φανέλες των Ρόμα και Βαλένθια για να επιστρέψει το 2013 στην Μπόκα, η οποία τον αγόρασε από τις νυχτερίδες αντί 1.700.000 ευρώ. Τελευταίος σταθμός της επαγγελματικής του καριέρας ήταν η Βέλες επίσης στην Αργεντινή.

«Θέλω να σας ανακοινώσω την απόφασή μου να τερματίσω την καριέρα μου. Επέλεξα αυτό το δρόμο μετά από 15 χρόνια με ηρεμία.

Έζησα φανταστικές στιγμές και έκανα την καριέρα που δεν φανταζόμουν ούτε στα καλύτερα όνειρά μου. Επίσης είχα δύσκολες στιγμές που με επηρέασαν όλα αυτά τα χρόνια, αλλά ήταν και μαθήματα. Με έκαναν τον άνθρωπο που είμαι σήμερα.

Νιώθω την ευτυχία να αφήνω το ποδόσφαιρο με δική μου απόφαση, με τον δικό μου τρόπο, στη σωστή στιγμή», ανάφερε μεταξύ άλλων στη δήλωσή του.


 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.