Νέος πρόεδρος της Λίγκας ο Βαγγέλης Μαρινάκης με οριακή πλειοψηφία - Ποιοι ψήφισαν λευκό

Metrosport Team24 Ιουνίου 2022

Αλλαγή δεδομένων στις εκλογές της Superleague 1, εκεί όπου ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου απέσυρε την υποψηφιότητά του από τις εκλογές της Superleague 1, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη εκλέγεται τελικά στην προεδρία, καθώς ήταν ο μοναδικός υποψήφιος.  

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε ο Κυριάκος Θωμαΐδης στο Metropolis 95,5, ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού εξελέγη οριακά, με ψήφους 9-6, παρ' ότι δεν υπήρχε άλλη υποψηφιότητα. Λευκό ψήφισαν σύμφωνα με πληροφορίες ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Λαμία και ΕΠΟ, ενώ απών ο Βόλος. 

Όλες οι υπόλοιπες ομάδες ψήφισαν υπέρ του. Ομόφωνα εξελέγη και ανανέωσε τη θητεία της ως αντιπρόεδρος της Λίγκας η Κάτια Κοξένογλου.

Με τον τρόπο αυτό φαίνεται ότι πέρασε η κυβερνητική πίεση για την εκλογή του Μαρινάκη, με τον ίδιο πλέον όπως είχατε διαβάσει νωρίτερα μέσα από το Metrosport.gr, να θέλει να πάρει θέση απέναντι από την ΕΠΟ, κάτι που αναμένεται να επηρεάσει και την τηλεοπτική διαχείριση, με τον Ολυμπιακό να μην θέλει κεντρική διαχείριση.

Μένει να φανεί αν το αίτημα για κεντρική τηλεοπτική διαχείριση το δεχθεί πλέον ο Ολυμπιακός, κάτι που αποτέλεσε δέσμευση του Βαγγέλη Μαρινάκη.  

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.