Αποστόλου: «Έτσι πήγα στο GNTM»

Metrosport Team10 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Αλέξανδρος Αποστόλου, παίκτης της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ προσπάθησε να κερδίσει τους κριτές και να διεκδικήσει μία θέση στο GNTM, ωστόσο δεν τα κατάφερε και ο ίδιος εξιστόρησε την εμπειρία που έζησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

«Δεν ήταν στο χέρι μου αν θα περάσω στην επόμενη φάση. Έγινε ένα κάστινγκ στη Θεσσαλονίκη και πριν από αυτό κάνεις αίτηση για να εγκριθείς. Η δήλωση έγινε από τους κολλητούς μου. Πήγα στην πρώτη συνέντευξη και μετά από μία εβδομάδα με ενημέρωσαν για το πώς θα κατέβω στην Αθήνα για την οντισιόν. Ήταν δύσκολη η απόφαση γιατί εκκρεμούσαν οι διαδικασίες με ομάδες χάντμπολ για να δω που θα συνεχίσω την καριέρα μου. 

Ήταν ζόρικο αυτό που πέρασα. Οι δικοί μου άνθρωποι με παρότρυναν και πήραν την απόφαση να κατέβω κάτω και ανάλογα με το αποτέλεσμα είπα στον εαυτό μου τι θα γίνει. Η αλήθεια είναι ότι με το μόντελινγκ δεν έχω ασχοληθεί επαγγελματικά. Μου ανοίγονται πόρτες και είμαι χαρούμενος γι΄ αυτό. Δεν σημαίνει ότι θα αφήσω τον αθλητισμό που είμαι από μικρός στον χώρο. Αρκετός κόσμος μου στέλνει πολλά μηνύματα αγάπης κι αυτό μου δίνει χαρά».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.