Λήξαν το θέμα Στέφανου και Απόστολου Τσιτσιπά: «Ενωμένοι συνεχίζουμε μαζί»

Metrosport Team01 Νοεμβρίου 2022

Ο Απόστολος Τσιτσιπάς, πατέρας του Έλληνα πρωταθλητή Στέφανου Τσιτσιπά τοποθετήθηκε μετά τον ντόρο που είχε προκληθεί για την πολύ άσχημη συμπεριφορά του Στέφανου προς τον ίδιο σε αγώνα του στην Βιέννη. Φαίνεται πως οι δύο άνδρες τα βρήκαν καθώς ο πατέρας του Έλληνα πρωταθλητή βρισκόταν σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια και προέβη σε ανάρτηση αναφορικά με όσα συνέβησαν και λέγονται, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως υπάρχουν ψεύτικες αναρτήσεις και αναφορές σχετικά με ότι συνέβη. 

Αναλυτικά η ανάρτηση του: «Αγαπητοί μου φίλοι και συνοδοιπόροι, επειδή τις τελευταίες μέρες λέγονται και γράφονται ψεύδη άνευ προηγουμένου με σκοπό να πλήξουν την εικόνα μας, θα ήθελα να ζητήσω να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς υπάρχουν ψεύτικες αναρτήσεις από άγνωστα προφίλ.

Κάποιοι προσπαθούν να ξεφύγουν από τα σκοτάδια της αφάνειάς τους διαστρευλώνοντας την αλήθεια εις βάρος άλλων με κακοήθειες και ψεύτικα προφίλ που απλά δηλώνουν φθόνο, ζήλια και κακία. Όμως να ξέρουν ότι δεν θα τα καταφέρουν, εμείς συνεχίζουμε *δυνατοί και ενωμένοι* γιατί ξέρουμε από δυσκολίες και εμπόδια και έχουμε μάθει να τα ξεπερνάμε και να τα μετατρέπουμε σε νίκες!!! Σας ευχαριστώ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.