Αποστολίδης: «Βλέπω βαρύ τον Βαρέλα, πρέπει να έχει συνέχεια το δίδυμο Μιχάι-Μιχαηλίδη»

Metrosport Team22 Οκτωβρίου 2021

Ο Κούλης Αποστολίδης μίλησε στο Metropolis 95.5 για τη νίκη ψυχολογίας του ΠΑΟΚ επί της Κοπεγχάγης και τα δεδομένα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.


«Ο ΠΑΟΚ είναι ικανός για το χειρότερο και το καλύτερο. Η ομάδα πήγε πολύ καλά. Η αποβολή, βέβαια, ήταν θετικό στοιχείο και το αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο. Έκανε ωραίο παιχνίδι μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, δημιουργικό, αλλά και στο δεύτερο, με εξαίρεση το τελευταίο 20λεπτο, σε ένα δύσκολο ματς. Όχι μόνο φέτος, πάντα εγώ φοβόμουν τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, παρά εκτός έδρας. Υπάρχει το κομμάτι της πίεσης, γιατί ο κόσμος αναμένει στην Τούμπα να κερδίσει εύκολα και είναι απαιτητικός. Αυτό κάποιες φορές λειτουργεί αρνητικά. Αντίθετα όταν παίζει εκτός έδρας είναι πιο άνετος μπορεί να δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες» είπε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος στον Αντρίγια Ζίβκοβιτς:


«Ο Ζίβκοβιτς και σαν παίκτης και σαν θέση είναι κομβικός και μπορεί να κάνει την διαφορά. Ανέβηκε μετά την περιπέτεια που είχε με τον κορωνοϊό και αυτό είναι σημαντικό για τον ΠΑΟΚ. Μπορεί να ντριπλάρει, να μπει μέσα, να πασάρει, να κάνει διαγώνια κίνηση, πολλά πράγματα. Αυτό που πρέπει να προσέξει συνολικά ο ΠΑΟΚ, που είναι περισσότερο ψυχολογικό, είναι να βελτιωθεί στην Τούμπα».


Για την παρουσία του Τέιλορ: «Είναι ένας καινούργιος παίκτης και χρειάζεται έναν χρόνο προσαρμογής. Άλλος τον κάνει πιο γρήγορα, άλλος πιο αργά. Ένα στοιχείο είναι αυτό. Έχει φανεί ότι στα αμυντικά του καθήκοντα χρειάζεται βοήθεια και προσοχή. Επιθετικά είναι Βραζιλιάνος και έχει ποιότητα».


Για το δίδυμο Μιχάι-Μιχαηλίδη και την κριτική στον Βαρέλα: «Με όλο τον σεβασμό προς τον Βαρέλα. Το δίδυμο Μιχάι-Μιχαηλίδη πήγε πολύ καλά γιατί διαθέτει αυτή την στιγμή ταχύτητα και έκρηξη που μας λείπει από την ομάδα. Ο Μιχαηλίδης έχει μία απειρία στο πότε θα κάνει φάουλ και πότε θα βγει μπροστά από τον επιθετικό και κάποιες φορές τι θα κάνει με την μπάλα στα πόδια. Κατά τα άλλα είναι ένας πολύ καλός πλέι μέικερ από την άμυνα.


Θα έπρεπε να τους δοθεί μία συνέχεια. Ο Βαρέλα υπήρξε ένας πολύ καλός παίκτης και η βάση της άμυνας, θεωρώ, όμως, ότι φέτος οι κινήσεις του είναι δύσκολες. Δεν ξέρω αν είναι η ηλικία του, αυτό το γνωρίζει ο ίδιος. Εγώ τον βλέπω βαρύ, με όλο τον σεβασμό. Αυτή κατά την άποψή μου είναι η πραγματικότητα. Νομίζω ότι έχουν καλό συνδυασμό παικτών για το κέντρο της άμυνας εφόσον επιστρέψει υγιής ο Ίνγκασον».


Για τα δεδομένα του κυριακάτικου ντέρμπι: «Είναι άλλη ιστορία το παιχνίδι της Κυριακής, δεν έχει σχέση με τα χθεσινά. Ο ΠΑΟΚ είναι σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση, αλλά δεν ξέρω αν θα είναι θετικό ή αρνητικό. Το ντέρμπι θα παιχτεί στα ίσια. Ο ΠΑΟΚ έχει καλή παρουσία εκτός έδρας και καλή μεσοαμυντική συμπεριφορά και αν είναι σε καλή μέρα ο Πασχαλάκης, νομίζω ότι μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα. Ο Πασχαλάκης, ο οποίος είναι παρεξηγημένος, δίνει βαθμούς. Είμαι σίγουρος ότι θα σταθεί καλά ο ΠΑΟΚ την Κυριακή».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.