Αποστολίδης: «Θυμήθηκαν τον Γκαρσία; Επιλεκτική μνήμη και δικαιοσύνη»

Metrosport Team25 Μαΐου 2021

Ο γνωστός νομικός, Μπάμπης Αποστολίδης, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για τις κατηγορίες που αποδίδονται στον Πάμπλο Γκαρσία, σχετικά με τα όσα είπε μέσα από τα Social Media για τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη στη διάρκεια των πανηγυρισμών της κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τα όσα είπε ο Γκαρσία στη διάρκεια των πανηγυρισμών και τις κατηγορίες που του αποδίδουν:

«Προφανώς δεν περιποιεί τιμή στον Πάμπλο Γκαρσία τα όσα είπε. Τα είπε ιδιωτικά στον δικό του κύκλο πανηγυρίζοντας και όχι δημόσια. Βγήκε στα Media όμως. Είναι ένα γεγονός, μια πράξη που δεν περιποιεί τιμή σε κανέναν. 

Ας μας θυμίσουν τι τιμωρίες έβαλαν στη διοίκηση του Ολυμπιακού όταν εμφανίζονταν ο Ιβάν Σαββίδης με μάσκα που πετούσε ψεύτικα ρούβλια με εξαγορά διαιτητών και παραγόντων. Τι τιμωρία επιβλήθηκε στον κ. Καραπαπά για ανθρώπους που έχει καθυβρίσει; Τι ποινές υπάρχουν για το «Βούλγαροι-Βούλγαροι»; 

Τώρα θυμήθηκαν τον Γκαρσία; Επιλεκτική μνήμη και επιλεκτικές τιμωρίες... Θα γεννηθούν και νομικά θέματα. Ο Γκαρσία απ’ ότι ξέρω στερείται διπλώματος προπονητή. Ποιος δηλώνεται προπονητής στον ΠΑΟΚ; Αν δεν είναι προπονητής του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να κληθεί ως προπονητής του ΠΑΟΚ αλλά σαν φυσιοθεραπευτής ή κάποιος που κάθεται στον πάγκο. Είναι νομικό θέμα».

Για την επιλεκτική ευαισθησία που παρατηρείται:

«Έριξαν ομάδες σε άλλη Εθνική κατηγορία γιατί η καριόκα που έφαγε η κ. Μαρούπα την πληροφόρησαν ότι ο ΠΑΟΚ πήρε την Ξάνθη. Παρ’ ότι μ’ αυτό τον τρόπο συνέβαλε να χαθεί ένα Πρωτάθλημα, δεν τιμωρήθηκε κανείς γι’ αυτή τη συκοφαντική δυσφήμιση και από πολιτικά πρόσωπα. Να τιμωρηθεί ο Γκαρσία, εντάξει. Τους υπόλοιπους τι θα τους κάνετε; Τι θα κάνετε αν ξανακουστεί το αντεθνικό σύνθημα «Βούλγαροι»;».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.