Αποστολίδης: «Ναι στις πωλήσεις, αλλά πλάνο υπάρχει;»

Metrosport Team10 Σεπτεμβρίου 2020

Η στάση του βετεράνου ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ για τις πωλήσεις που γίνονται-συζητιούνται στον Δικέφαλο.
Ο Κούλης Αποστολίδης μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» καταθέτοντας την άποψή του ως προς τις πωλήσεις παικτών που γίνονται ή συζητιούνται στον ΠΑΟΚ
.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την εικόνα των πωλήσεων ποδοσφαιριστών:

«Είναι σύνηθες και όλες οι ομάδες το κάνουν. Αυτό που εύχομαι σαν άνθρωπος του ΠΑΟΚ, είναι αυτές οι κινήσεις να γίνονται με βάσει κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο που εκπονήθηκε υποθέτω με δεδομένο τους στόχους της ομάδας που το τρέχει ο αθλητικός διευθυντής με τη διοίκηση. Φαντάζομαι να υπάρχει σχέδιο έστω ετήσιο για να μην πω διετές και φανώ περίεργος. Ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε κατ’ εμέ να είχε ένα 2ετες business plan που θα καθοριστεί βάσει στόχων σε συζήτηση της διοίκησης με τον αθλητικό διευθυντή που θα τρέξει το πρόγραμμα. Αν υπάρχει αυτό, δεν ανησυχώ για τις όποιες κινήσεις. Αλλά αν γίνεται αυτό με βάσει μια οπτική πως «έχουμε μια καλή πρόταση, ας τον δώσουμε, είναι λάθος».

Για το θετικό κλίμα από αρκετό κόσμο για πωλήσεις παικτών με παραδείγματα τους Εσίτι και Ίνγκασον:

«Λογίζω τον εαυτό μου ένα μέρος του κόσμου. Ο κόσμος μπορεί να λέει ότι θέλει. Σημασία έχει τι θα πει και θα κάνει η διοίκηση, αλλά με οργανωμένο σχέδιο. Κι εγώ θα μπορούσα να πω για κάποιον παίκτη αν πρέπει να μείνει ή όχι. Δεν είναι όμως δουλειά μου αυτή».

Για το διαφαινόμενα άδοξο τέλος του Βιεϊρίνια από τον ΠΑΟΚ:

«Φαίνεται να έχει κλείσει ο κύκλος. Την απόλυτα συγκεκριμένη άποψή μου, την έχω πει στην εκπομπή εδώ και 2 μήνες. Όπως εξελίχθηκε η κατάσταση, δεν πρέπει να υπάρχει συνέχεια. Δεν ξέρω αν θα αλλάξει κάτι. Δεν θα πω τι θα κάνει ο Βιεϊρίνια. Για πολλούς και διάφορους λόγους θα έπρεπε να είχε σταματήσει και να είχε αναλάβει γενικός αρχηγός στον ΠΑΟΚ που τον χρειαζόμαστε πάρα πολύ. Αυτό είχα πει πριν από δύο μήνες, αυτό λέω και τώρα. Δεν το χειρίστηκε απολύτως σωστά ο Βιεϊρίνια, με αποτέλεσμα να μειώνει στα μάτια του κόσμου το όνομά του, την προσωπικότητά του και τη σχέση του με τον ΠΑΟΚ. Σ’ αυτή την ηλικία και μ’ όλα τα δεδομένα εγώ θα σταματούσα. Ο Βιειρίνια υπήρχε σκοπός από τον ΠΑΟΚ να διατηρηθεί στο ρόστερ φέτος, αλλά να είναι στη διάθεση του προπονητή για συγκεκριμένα ματς ως ρολίστας και θα βοηθούσε αφάνταστα. Απ’ ότι ξέρω είναι κάτι που δεν το δέχθηκε ούτε αυτό και εξελίχθηκε η κατάσταση όπως εξελίχθηκε».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.