Αποστολίδης: «Να γίνει προκαταρκτική εξέταση από εισαγγελέα για το πάρτι στο Πανόραμα»

Metrosport Team10 Ιουνίου 2020

Ο γνωστός δικηγόρος, Μπάμπης Αποστολίδης φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» όπου μίλησε για το περιστατικό διασποράς του κορωνοϊού, που έλαβε χώρα σε ένα πάρτι, σε μία βίλα στο Πανόραμα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Εγώ διαφωνώ με τους τίτλους επώνυμοι. Επώνυμος είναι ο γύφτος η ο τσιγγάνος που ζει στην Νέα Σμύρνη. Δεν νομίζω πως η γνωστή οικογένεια ότι έπαιξε ρόλο σε αυτό.  Τώρα το τι έχει συμβεί ακριβώς, υπεύθυνοι είναι η αστυνομία και οι αρχές που δεν έριξαν τα πεντοχίλιαρα και αν δεν τα έριξαν απανωτά.  Υπάρχει παράβαση του νόμου για τον κορωνοϊό. Όταν μπαίνεις στην καραντίνα γιατί σημαίνει ότι είσαι ύποπτος για μετάδοση. Η καραντίνα υπάρχει για να μην μεταδόσεις τον ιό σε άλλους ανθρώπους.Αν το ξέρεις ότι είσαι φορέας και βγαίνεις έξω και το μεταδίδεις είναι κακούργημα, πας για τα «κάγκελα».  

«Μέσα στην περίοδο της καραντίνας που της είχε επιβληθεί, την παραβίασε πηγαίνοντας σε κομμωτήρια και κλαμπ. Οταν παραβιάζεις την καραντίνα, θέλει προκαταρκτική εξέταση από τον εισαγγελέα. Αντίστοιχα αυτοί που κόλλησαν έχουν το ίδιο δικαίωμα. Περιμένω από τους εισαγγελείς προκαταρκτική εξέταση. Αν βάλουν το Πανόραμα σε καραντίνα, εγώ θα τρελαθώ από την ζημιά που με κάνει». 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.