Αποστολίδης: «Πρέπει να πάρει έξυπνα μέτρα ο Γκαρσία»

Metrosport Team16 Μαρτίου 2021

Για την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ, την κατρακύλα στο βαθμολογικό πίνακα και τις έξυπνες λύσεις που πρέπει να βρει το τεχνικό επιτελείο μίλησε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου, Κούλης Αποστολίδης, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα». 

Αναλυτικά όσα είπε:

«Νομίζω τις τελευταίες ημέρες έχουν γίνει από διάφορους φορείς αναλύσεις σχετικά με αυτό. Όλοι ξέρουμε ποιο είναι το πρόβλημα του ΠΑΟΚ. Δημιουργεί ευκαιρίες αλλά δεν μπορεί να σκοράρει ενώ δέχεται λίγες τελικές και ο αντίπαλος βάζει περισσότερα γκολ. Δεν μπορεί να πάει μακριά η βαλίτσα. 

Δεν μπορεί να γίνει κάτι θεαματικό στην ενίσχυση. Εγώ προτείνω να πάρει έξυπνα μέτρα. Η ομάδα να μπει στα πλέι οφ έχοντας την εμπιστοσύνη όλων ότι μπορεί να πάρει καλά αποτελέσματα, να αισθανθεί ότι την πιστεύουμε και θα πρέπει το τεχνικό επιτελείο να διορθώσει αυτά τα δύο στοιχεία. 

Παράλληλα, με τη βελτίωση της ομάδας, θα πρέπει να καταλάβουν ότι στα πλέι οφ και στο Κύπελλο να βρεθούν λύσεις από το τεχνικό επιτελείο. Δεν μπορεί κάποιος άλλος να το κάνει πράξη αυτό. Ο Γκαρσία είναι στο τιμόνι. Μαζί με την ομάδα του εχουν δει κάποια πράγματα.

 Θα πρέπει να μην επαναλάβουν τα λάθη που έγιναν και η ιδιοκτησία να παίξει ένα ρόλο ώστε να καταλάβουν ότι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να πετύχει κάτι καλό. Θα πρέπει να αντιληφθεί η τεχνική ηγεσία τα λάθη που έχει κάνει».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.