Αποστολίδης: «Κάποια πράγματα αναφέρθηκαν φλου, η ομάδα χωλαίνει στον άξονα»

Metrosport Team15 Οκτωβρίου 2020

Την ευχή του να υπάρχει πραγματικά σχέδιο στο φετινό ΠΑΟΚ έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Κούλης Αποστολίδης, στο Metropolidis 95.5 τονίζοντας ότι θα αποδειχθούν στην πράξη όλα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη του Ρέμπε. 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη συνέντευξη Ρέμπε: «Ενημερώθηκα για τη συνέντευξη, δεν την άκουσα. Απάντησε ότι υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο και στόχοι. Αυτό είναι κάτι γενικό και εύχομαι και ελπίζω να υφίσταται. Να υπάρχει δηλαδή ένα ετήσιο σχέδιο όχι μόνο για τους στόχους αλλά και τις ενέργειες που χρειάζονται για να επιτευχθούν. Αν υπάρχει, θεωρώ ότι είναι καλό. Τα υπόλοιπα αναφέρθηκαν κάπως φλου. Το θέμα της απόκτησης σέντερ φορ για παράδειγμα. Δεν μπήκε σε λεπτομέρειες στις υποθέσεις. Αυτό που έχει σημασία είναι πραγματικά να υπάρχει συγκεκριμένο σχέδιο. Να φτιαχτεί λοιπόν η ομάδα με παλιούς και νέους παίκτες και να βαδίσουν πάνω σε αυτό το σχέδιο».

Για το ρόστερ: «Συμπεραίνει κανείς ότι υπάρχει ένα πλήρες ρόστερ. Θέλω να δω στην πράξη και στη διάρκεια είναι να δω πως θα ανταποκριθεί η ομάδα στα παιχνίδια και ιδιαίτερα στον άξονα που πιστεύω ότι χωλαίνει. Ο Αυστριακός (Μουργκ) μαζί με Σβαμπ και Ελ Καντουρί να αποτελέσουν ένα κέντρο τέτοιων προδιαγραφών».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.