Αποστολίδης: «Η μεγάλη κοιλιά δεν γεννάει υγιές μυαλό»

Metrosport Team14 Δεκεμβρίου 2020

«Χείμαρρος» στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Μπάμπης Αποστολίδης. Ο γνωστός νομικός μίλησε για τις καταγγελίες του Καραπαπά περί δωροδοκίας ενώ εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για την στάση της διοίκησης του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την καταγγελία του Καραπαπά περί δωροδοκίας, επιστράτευσε μία αρχαία ελληνική ρήση «Παχεία γαστήρ λεπτόν ου τίκτει νόον που σημαίνει η μεγάλη κοιλιά δεν γεννάει υγιές μυαλό. Αυτό είναι το σχόλιο μου».

Για τις κινήσεις που πρέπει να κάνει ο επίσημος ΠΑΟΚ μετά τις καταγγελίες: «Αυτή την στιγμή έχουμε έλλειψη ικανής διοίκησης στον ΠΑΟΚ. Βλέπετε να υπάρχει ικανή διοίκηση που να ανταποκρίνεται στην λάσπη που πετάνε; Κρυμμένοι στα λαγούμια μας είμαστε. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κάνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση. Επίσης να απευθυνθεί στα δικαστικά δικαιοδοτικά όργανα για να απολογηθεί ο Καραπαπάς για τα όσα αναφέρει.

Για το αν είναι ικανή μια μήνυση να αποβάλλει την τοξικότητα και την λάσπη: «Αν δεν κάνω την μήνυση αφήνω την λάσπη να αιωρείται. Εκτός της μήνυσης υπάρχει αγωγή, υπάρχουν τρόποι για να πιέσεις μέσω της νομικής οδού. Μπορώ και εγώ να πω για σακούλες αλλά αν δεν μου κάνετε μήνυση ενισχύεται αυτό που είπα. Υπάρχουν και τα ασφαλιστικά μέτρα.

Για το τι πρέπει να κάνει ο Άρης: «Πρέπει να καλέσει σε απολογία τον Σιαμπάνη και να τον ρωτήσουν αν είναι αλήθεια. Μετά να απευθυνθούν στον εισαγγελέα. Προφανώς και ενδιαφέρει τον Άρη η κατάσταση. Ο Καραπαπάς ποιος είναι και γιατί ανακατεύεται; Ο δικηγόρος του Σιαμπάνη είναι; Εγώ αν ήμουν στην διοίκηση, προφανώς και θα με ενδιέφερε να φωνάξω τον παίκτη και να ζητήσω εξηγήσεις». 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.