Αποστολίδης: «Επρεπε να επικοινωνήσουν στον κόσμο την στρατηγική για ανανέωση της ομάδας»

Metrosport Team10 Νοεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95,5 Και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Κούλης Αποστολίδης, και μίλησε για την ανακοίνωση των Βετεράνων υπέρ του Σαββίδη, εξέφρασε την στήριξή του προς την ομάδα, ενώ σχολίασε και τις αναγκαστικές αλλαγές του Λουτσέσκου το τελευταίο χρονικό διάστημα.


Για την ανακοίνωση του Συνδέσμου Βετεράνων υπέρ του Ιβάν Σαββίδη:
«Συμφωνώ με το περιεχόμενο της ανακοίνωσης. Εικάζω πως ο λόγος ήταν επειδή τελευταία ακούγονται πολλά αρνητικά για τον κύριο Σαββίδη, πως δεν θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ. 

Οι παλαίμαχοι του ΠΑΟΚ έχουν ζήσει τα συν και τα πλην στην πορεία της ομάδας, αισθάνθηκαν πως πρέπει να εκφράσουν την στήριξή τους προς τον άνθρωπο που αναμόρφωσε την ομάδα. 

Φέτος στον ΠΑΟΚ αποφασίστηκε να χαραχτεί μια νέα πορεία με ηλικιακή ανανέωση της ομάδας αλλά και εξίσωσης εσόδων-εξόδων. Θα μπορούσε η διαδικασία η φετινή να βοηθηθεί με την επένδυση σε 1-2 ποιοτικούς παίκτες. Αυτό που θα ήθελα να γίνει, ήταν να έχει επικοινωνηθεί προς τον κόσμο πιο συγκεκριμένα. Στο τρέχων πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ είναι σχετικά πίσω για τον πρωταθλητισμό, η προσπάθεια συνεχίζεται για να τερματίσει η ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ξέρουν πως ΠΑΟΚ είσαι όχι μόνο στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα. Πρέπει όλοι να στηρίξουμε την φετινή προσπάθεια που γίνεται».

Για τις αλλαγές του Λουτσέσκου το τελευταίο χρονικό διάστημα: «Στην προσπάθεια αυτή που γίνεται φέτος έχουν γίνει λάθη, όπως και ο Λουτσέσκου έχει κάνει λάθη. Θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει Ελληνες και νεαρούς παίκτες, πολύ πριν αναγκαστεί να το κάνει. Ο Λουτσέσκου είναι από τους πιο έμπειρους, ικανούς και έξυπνους προπονητές. Αλλά στην αρχή είχε εμμονή να χρησιμοποιήσει παίκτες που τιμητικά θα έπρεπε να κλείσουν την καριέρα τους. Αν αυτός ο ΠΑΟΚ από την αρχή της σεζόν είχε ενταγμένους ένα δεκάρι και ένα εννιάρι, μιλάμε για ποιοτικούς παίκτες, πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα σε βαθμολογία, σε απόδοση, σε ψυχολογία. Σε μια ανανέωση οι νέοι παίκτες χρειάζονται στήριξη και καλή ψυχολογία».

«Ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάει με δύο νίκες στη διακοπή, να δουλέψει σε αυτήν και τον Γενάρη μπορεί με προσθήκη 1-2 παικτών μπορεί να βελτιωθεί. Δεν έχει τελειώσει η σεζόν ακόμη, υπάρχει δρόμος ακόμη» κατέληξε.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.