Αποστολίδης-Τζιφόπουλος: «Ο ΠΑΟΚ κάνει δημιουργικό παιχνίδι – Ο Άρης να παίξει για τη νίκη»

Metrosport Team02 Ιανουαρίου 2023

Για το ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη μίλησαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, Κούλης Αποστολίδης και Γιάννης Τζιφόπουλος, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα». Οι δύο άσοι του παρελθόντος συμφώνησαν ότι οι ομάδες τους θα πρέπει να παίξουν από την αρχή για τη νίκη.

«Τα τελευταία δύο χρόνια ο ΠΑΟΚ έχει ένα θέμα με τον Άρη. Η ομάδα παίζει ένα εντελώς διαφορετικό ποδόσφαιρο από ότι έπαιζε πριν δύο μήνες. Με ικανοποιεί αυτό. Παλαιότερα, είχες αγωνία αν θα κρατήσει το αποτέλεσμα» είπε αρχικά ο Κούλης Αποστολίδης και συνέχισε: «Στο παιχνίδι στο Περιστέρι δεν σταμάτησε ο ΠΑΟΚ, συνέχισε να δημιουργεί ευκαιρίες. Έχουν γίνει αλλαγές, μου αρέσει το ποδόσφαιρο που παίζει και αρχίζει να βγάζει και γκολ. Ο Άρης έχει μια καλή ομάδα που παίζει γρήγορα και δυνατά αλλά ο ΠΑΟΚ του τελευταίου μήνα έχει το πλεονέκτημα. Θεωρώ ότι θα παίξει ρόλο η τύχη και μπορεί να κριθεί και στο γκολ. Σημαντικό, επίσης, στοιχείο είναι και η Τούμπα».

Ερωτηθείς για τους Λουτσέσκου και Πάρντιου σημείωσε: «Ο Λουτσέσκου γνωρίζει τον ΠΑΟΚ και έχει πρόγραμμα και σχεδιασμό. Ξέρει την ομάδα, τους αντιπάλους και το πρωτάθλημα. Του έχω εμπιστοσύνη. Τον Πάρντιου δεν τον γνωρίζω ως προπονητή. Έχει αρκετά ανεβασμένο το επικοινωνιακό κομμάτι. Έχει ένα προβάδισμα ο Λουτσέσκου».

Ακόμη, αναφερόμενος στον τίτλο ο Κούλης Αποστολίδης τόνισε: «Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη. Σαφώς δεν φεύγει από το μυαλό και από τους στόχους της ομάδας ο τίτλος. Φέτος δεν είχαμε ένα καλό ξεκίνημα. Έχει γίνει μια ανανέωση όμως και δεν μπορεί να βγει από το κάδρο το πρωτάθλημα».

Ο Γιάννης Τζιφόπουλος είπε από την πλευρά του: «Δεν υπάρχει προγνωστικά στα ντέρμπι. Ο Άρης άρχισε να βρίσκει το δρόμο του, έχασε πολλές ευκαιρίες στο Αγρίνιο και στη Λιβαδειά. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Έχει μείνει πίσω γιατί έχασε αδικαιολόγητους βαθμούς. Μετά τη διακοπή είναι σε καλό φεγγάρι η ομάδα, βρήκε ρυθμό, δημιουργεί ευκαιρίες και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να μπει και να διεκδικήσει το παιχνίδι. Να μη φοβηθεί και ελπίζω να τα καταφέρει. Να μπει και να παίξει όπως παίζει στο Χαριλάου με οποιονδήποτε αντίπαλο».

Αναφερόμενος στον προπονητή της ομάδας, ο βετεράνος του Άρη αρκέστηκε να πει:  «Ο Πάρντιους ένας καταξιωμένος προπονητής. Γνωρίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο και τους παίκτες και λειτουργεί ανάλογα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.