Αποστολίδης: «Aν ο ΠΑΟΚ ρισκάρει με Γκαρσία, πρέπει να τον βοηθήσει»

Metrosport Team03 Ιουλίου 2020

Την άποψη ότι εάν επιλεγεί ο Πάμπλο Γκαρσία δεν θα πρέπει να μείνει στον πάγκο μόνο για τα εναπομείναντα παιχνίδια αλλά και στο μέλλον εξέφρασε ο Κούλης Αποστολίδης στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» τονίζοντας παράλληλα ότι η διοίκηση θα πρέπει να κάνει ένα καλό ξεκαθάρισμα του ρόστερ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Εκείνο που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ είναι να δει τα θέματα όχι με βάση το συναίσθημα. Δηλαδή μπορεί ένας παίκτης είτε λέγεται Μαουρίσιο είτε Βιεϊρινια είτε Μπίσεσβαρ να πρόσφερε πολλά αλλά στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο όταν συζητούν τα συμβόλαια δεν σκέφτονται συναισθηματικά. Άρα και ο σύλλογος θα πρέπει να σκέφτεται με την ίδια λογική.

Μπορεί να έχει παίξει πολύ καλά και να έχει προσφέρει αλλά είτε λόγω ηλικίας είτε λόγω ντεφορμαρίσματος πρέπει να κρίνει ο σύλλογος τι πρέπει να τους κάνει στο μέλλον. Από εκεί και πέρα ο σύλλογος θα πρέπει να σχεδιάσει πιο σοβαρά το μέλλον. Το τι θέλει να κάνει, με τι ρόστερ και τι στόχους θα θέσει».

Για τον Πάμπλο Γκαρσία: «Εάν είναι να ρισκάρεις στην περίπτωση Γκαρσία, σαφέστατα δεν θα πρέπει να είναι μέχρι το τέλος της σεζόν αλλά για καιρό. Θα πρέπει να είναι όχι μόνο για τώρα αλλά και για το μέλλον. Είναι μια προσωπικότητα και ένας άνθρωπος με αρχές. Εάν ρισκάρει λοιπόν θα πρέπει να βοηθήσει τον Γκαρσία να μπορέσει να δώσει τα πολλά και καλά στοιχεία που έχει ως παίκτης και προπονητής».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.