Αποστολίδης: «Το γκολ για να έρθει χρειάζεται υλικό - Παίζει αργό ποδόσφαιρο ο ΠΑΟΚ»

Metrosport Team11 Οκτωβρίου 2022

Για την εικόνα που εμφανίζει ο ΠΑΟΚ μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Κούλης Αποστολίδης, σημειώνοντας πως το πρόβλημα του Δικεφάλου είναι στο γκολ, κάτι που χρειάζεται ο πρωταθλητισμός, ενώ έκανε και το δικό του σχόλιο για το αν υπάρχει ορατό το ενδεχόμενο αποχώρησης του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε: «Πρέπει να γίνεται δουλειά, σαν επιλογές, δεν νομίζω ότι είναι άτυχος ή τυχερός ο Λουτσέσκου, μιλάω ευθέως. Συν Αθηνά και χείρα κίνει. Το θέμα είναι πως ο ΠΑΟΚ άργησε να ετοιμαστεί, εφόσον είχε στόχους πρωταθλητισμού, αν έχεις τέτοιους στόχους πρέπει να κερδίσεις, αν θες να κερδίσεις θα πρέπει να σκοράρεις».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ για φέτος είναι το γκολ, παίζει η ομάδα ένα καλό ημίχρονο, σκοράρει ένα γκολ και στο δεύτερο ημίχρονο κρατάει το αποτέλεσμα. Το γκολ για να έρθει χρειάζεται υλικό, παίκτες αλλά η ανανέωση έπρεπε σε θέσεις που χρειάζεται το γκολ να έχεις ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, ίσως είναι όμως και θέμα ανάπτυξης του παιχνιδιού. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ταχύτητα και δημιουργία στο κέντρο και να παίζει από το κέντρο, με γρήγορους ποδοσφαιριστές που να μπαίνουν στην περιοχή. Τώρα η ομάδα παίζει αργά και δεν έχει επιθετικό επιπέδου. Δεν είναι απλά τα πράγματα...»

Για το αν υπάρχει ενδεχόμενο απομάκρυνσης του Ραζβάν Λουτσέσκου:«Δεν μπορώ να πω τέτοιο πράγμα, αλλά ο καθένας μπορεί να μείνει ή να φύγει».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.