Αποστολίδης: «Δεν αλλάζεις προπονητή μέσα στην σεζόν»

Metrosport Team29 Οκτωβρίου 2020

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Κούλης Αποστολίδης, φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» και μίλησε για την ενδεχόμενη φυγή Φερέιρα από τον πάγκο του ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως δεν είναι σωστό να φεύγει ο προπονητής μεσούσης της σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε: 


«Σε κανονικές συνθήκες δεν θα έπρεπε να γίνει μια μετακίνηση προπονητή μέσα στην σεζόν την στιγμή που συμμετέχει σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και εθνικό. Ωστόσο φαίνεται πως οι συνθήκες δεν είναι καλές. Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει ένα πρόγραμμα μείωσης του μπάτζετ, με νέους παίκτες είτε από ακαδημίες είτε από εξωτερικό. Άρα περικοπές σε όλα τα επίπεδα. Μπορεί να είναι και οικονομικό δηλαδή το θέμα.

 Αν τον αφήσει ο ΠΑΟΚ να φύγει, τον έχει αξιολογήσει και έχει καταλήξει πως δεν τον πιστεύει. Αυτοί οι δυο λόγοι θα είναι οι βασικοί αν φύγει ο Φερέιρα. Αυτό πρέπει να γίνει ξεκάθαρο όμως στον κόσμο, διότι όταν κάνεις μια τέτοια κίνηση πρέπει να αναπροσαρμοστούν οι στόχοι. Με το να αφήσεις έναν προπονητή και να ψάχνεις άλλον, είναι ένα μειονέκτημα στην ομάδα. Είμαι υπερ  της άποψης ότι όταν μια ομάδα έχει υψηλούς στόχους, δεν αλλάζεις στην μέση της σεζόν προπονητή».




Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.