Αποστολίδης: «Αξίζει ένα αξιοπρεπές τέλος στον Βιεϊρίνια»

Metrosport Team21 Ιουλίου 2020

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Κούλης Αποστολίδης.

Ο παλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ μίλησε αναφορικά με το θέμα που έχει ανοίξει γύρω από το όνομα του Αντελίνο Βιεϊρίνια και την παραμονή του στον ΠΑΟΚ. Επίσης έκανε ειδική μνεία στον Αμπέλ Φερέιρα και το αν ο Πορτογάλος θα πρέπει να βρίσκεται και τη νέα χρονιά στο «τιμόνι» του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε: «Όπως είχα πει και στο παρελθόν, εγώ αν ήμουν στη θέση του Αντελίνο Βιεϊρίνια, θα είχα σταματήσει το ποδόσφαιρο για να ασχοληθώ με ένα άλλο πόστο στην ομάδα. Με τους τραυματισμούς που είχε και το πέρας των ετών, νομίζω θα του άξιζε ένα αξιοπρεπές τέλος καθώς αποτελεί έναν παίκτη-αρχηγό στα δύσκολα. Σε έναν παίκτη με τέτοια καριέρα του αρμόζει ένας πιο ηγετικός ρόλος και όχι να παίζει 10 λεπτά. Είναι φοβερά δύσκολη η απόφαση να σταματήσει κάποιος το ποδόσφαιρο».

Για να προσθέσει στην τοποθέτηση του: «Ο Φερέιρα μας έδειξε ότι είναι άπειρος και αυτή η απειρία του στοίχισε σε αποτελέσματα και στο να χάσει τα αποδυτήρια. Χρειάζεται ο ΠΑΟΚ να έχει προπονητή «χθες», δεν θα ήθελα να ήμουν στη θέση του Ιβάν Σαββίδη. Εάν δεν έχω προπονητή με χαρακτήρα και εμπειρία θα κρατούσα τον Φερέιρα και θα τον βοηθούσα αφάνταστα με μεταγραφές σε επιτελείο και ποδοσφαιριστές».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.