Αποστολή υψηλής δυσκολίας για ΠΑΟΚ στο «Γεντί Κουλέ», οι αποδόσεις της Stoiximan

Γιώργος Καραγιάννης03 Οκτωβρίου 2021

Από την αγωνιστική απογείωση του ντέρμπι με την ΑΕΚ στην προσγείωση κόντρα στη Σλίβαν Μπρατισλάβας. Ο ΠΑΟΚ γνωρίζει πως δεν έχει βρει ακόμη σταθερότητα στην απόδοσή του αλλά οφείλει να ξεπεράσει και αυτό το εμπόδιο αν θέλει να νικήσει μέσα στη σκληρή έδρα του ΟΦΗ.

 Άλλη μια εκτός έδρας δοκιμασία, λοιπόν, για τον ΠΑΟΚ που ναι μεν έχει δείξει πως ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει όπως έκανε σε Τρίπολη και Αγρίνιο αλλά δεινοπάθησε για να τα καταφέρει...

 Stoiximan Master: Έως 50.000€ εντελώς δωρεάν* κάθε εβδομάδα! 

 Η ομάδα του Λουτσέσκου έχει το προβάδισμα για τη νίκη σε απόδοση 1.65 ενώ μεγάλο θα είναι το ενδιαφέρον για τα γκολ. Είτε το over 2.50 γκολ στο 2.30 είτε το G/G στο 2.15.

 Η Stoiximan προσφέρει πολλές επιλογές και στους σκόρερ με τον... άκαπνο μέχρι στιγμής Αντρίγια Ζίβκοβιτς να δίνει 3.60 (anytime σκόρερ).

 Η Stoiximan είναι εδώ για να κάνει το παιχνίδι σου καλύτερο με αμέτρητα στοιχήματα και επιλογές για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ! 

 Στο μεγάλο ντέρμπι του Καραϊσκάκη μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, οι γηπεδούχοι έχουν σαφές πλεονέκτημα, είναι σε καλή φόρμα όπως έδειξαν και στην Κωνσταντινούπολη και η επικράτησή τους προσφέρεται στο 1.46. Και σε αυτό τον αγώνα αξίζει το over 2.50 γκολ στο 2.18 ενώ να έχουμε σκορ 1-1 οποιαδήποτε στιγμή (όχι τελικό) δίνει 3.05.

 Δύσκολη δοκιμασία και για την ΑΕΚ με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο με τη νίκη της στο 1.62 να έχει τον πρώτο λόγο.

 21+ 

 | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ 

 | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας 

 | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 

 | Παίξε Υπεύθυνα 

 Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές 

 * Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.