Αποστολή ΠΑΟΚ: Μέσα ο Βιεϊρίνια, έξω ο Μπίσεσβαρ

Χρύσανθος Δοβλέτογλου12 Δεκεμβρίου 2020

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ, ενόψει του ντέρμπι με τον Άρη, είχε περισσότερο χαρακτήρα διαχείρισης μετά το έντονο παιχνίδι με την Γρανάδα, αφού η μοναδική ουσιαστική προπόνηση πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου (12/12) στην Τούμπα. Το πρόγραμμα, όπως ήταν λογικό, ήταν αφιερωμένο στο κομμάτι της τακτικής προσέγγισης του αγώνα.  

Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο δούλεψαν, κυρίως, στην ανάπτυξη και στη αμυντική λειτουργία και τις στατικές φάσεις ενόψει του αγώνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Βιεϊρίνια ολοκλήρωσε κανονικά το πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα και θα είναι στη διάθεση του Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ροντρίγκο που έκανε θεραπεία, στον τιμωρημένο Ελ Καντουρί αλλά και στον Μιχάι που συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασής του στην Ιταλία. 

Εκτός αποστολής, χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, έμεινε για τρίτο σερί ματς ο Μπίσεσβαρ.  

Οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ουαγκέ, Ίνγκασον, Βαρέλα, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Περέιρα, Εσίτι, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Αουγκούστο, Βιεϊρίνια, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Τσόλακ, Κούτσιας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.