Έστειλε μηνύματα ο Λουτσέσκου!

Γιώργος Ζαΐρης23 Ιανουαρίου 2022

Είχε ειδήσεις η αποστολή που ανακοίνωσε ο Λουτσέσκου για τον σημερινό αγώνα με τον ΝΠΣ. Η πρώτη είναι πως μάθαμε την αποστολή.

Πολύ απλά διότι στους τρεις προηγούμενους αγώνες ο προπονητής του Δικεφάλου δεν είχε ανακοινώσει 20άδα. Χθες το έκανε και από αυτή βγαίνουν χρήσιμα συμπεράσματα. 

Το πρώτο; Πως δεν έχει καμιά διάθεση (τουλάχιστον σε ότι αφορά τον καταρτισμό της 20άδας) να αφήσει εκτός παίκτες ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ για το Κύπελλο την προσεχή Τετάρτη. Και είναι λογικό αυτό αφού ο Δικέφαλος θέλει στη χειρότερη περίπτωση να μείνει στο -9 από τον Ολυμπιακό τον οποίο υποδέχεται σε μια εβδομάδα και με νίκη θα έχουμε πάλι... Πρωτάθλημα! 

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αποφάσισε να αφήσει για ένα ακόμη ματς εκτός τον Βαρέλα αλλά αυτό δεν αποτελεί είδηση. Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που όπως αποκάλυψε και ο πρόεδρος της Κραϊόβα πριν από μερικές μέρες ο ΠΑΟΚ ήθελε να τον παραχωρήσει αλλά ο παίκτης αρνήθηκε. Εκτός αποστολής έμεινε και μάλιστα για πρώτη φορά φέτος ο Μουργκ. 

Επέστρεψε όμως σε αυτή ο Εσίτι και αυτό έχει να κάνει με την απουσία του τιμωρημένου Σβαμπ αφού στο σημερινό ματς αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής λόγω των τεσσάρων καρτών. Να σημειώσουμε πως από την 20άδα απουσιάζει ο Κούτσιας (καθώς χθες αγωνίστηκε με την Κ19 στο νικηφόρο ματς με τον ΝΠΣ) και έτσι ο Ακπομ με τον Τσόλακ είναι οι δυο διαθέσιμοι φορ στο πρώτο μετά την αποχώρηση του Σφιντέρσκι ματς. 

Είναι επίσης προφανές πως ο Λουτσέσκου χθες έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στον Τέιλορ πως πλέον είναι η 3η του επιλογή για το δεξί άκρο της άμυνας. Ο Βραζιλιάνος έμεινε εκτός αφού είναι για πρώτη φορά στην αποστολή ο Σάστρε που μαζί με τον Λύρατζη είναι οι πρώτες επιλογές του Ρουμάνου. Σε σχέση με τον αγώνα Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ αυτή τη φορά ειναι ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς στην αποστολή ως δεύτερος τερματοφύλακας. Την 20άδα απαρτίζουν οι: Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Λύρατζης , Σάστρε, Ίνγκασον , Μιχάι, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Βιείρίνια, Σίντκλεϊ, Εσίτι, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Ντόουγκλας, Μπίσεσβαρ, Μιτρίτσα, Ζαμπά, Α.Ζίβκοβιτς, Άκπομ, Τσόλακ .

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.