Αποστολάκης: «Δεν ξέρω πώς μπορεί να βρει τη φόρμα του ο Ολυμπιακός»

Metrosport Team19 Απριλίου 2022

Για τη νίκη του Παναθηναϊκού και την κακή αγωνιστική εικόνα του Ολυμπιακού μίλησε ο παλαίμαχος άσος, Στράτος Αποστολάκης, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ντέρμπι της Λεωφόρου: «Ο Παναθηναϊκός είνα σε καλό μομέντουμ. Παίζει καλά, αποδίδει, κερδίζει και φαίνεται η δουλειά του προπονητή. Δείχνει ότι είναι μια οργανωμένη ομάδα, ενα καλό σύνολο που αξιοποιεί όλα του τα όπλα. Ο Ολυμπιακός δεν είναι καλά. Απέκτησε νωρίς τη μεγάλη διαφορά, οι στόχοι κατακτούνται και το μυαλό των παικτών δεν συγκεντρώνεται. Νομίζω ότι δεν ήταν αυτός που περίμεναν».

Για τον ημιτελικό: «Είναι οι δύο καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, μας ενδιαφέρει όλους αυτό το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός πήρε από νωρίς μια διαφορά και παίζει ρόλο αυτό. Οι παίκτες χαλαρώνουν. Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να γυρίσει και να βρει τη φόρμα του. Είναι μια μεγάλη ομάδα με έμπειρους παίκτες. Πιστεύω θα δούμε δυο καλά παιχνίδια. Πρέπει να προετοιμαστεί για να είναι καλά στα προκριματικά της Ευρώπης ο Ολυμπιακός. Ο ΠΑΟΚ είναι μια οργανωμένη ομάδα, ομάδα του προπονητή. Αξιοποιεί όλα του τα όπλα. Φάνηκε και στο πως γύρισε η εικόνα της ομάδας στα ευρωπαϊκά και στα εντός Ελλάδας παιχνίδια ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.