Απόψε ο ΠΑΟΚ μπαίνει στη νέα εποχή του

Κώστας Πετρωτός13 Δεκεμβρίου 2020

Ίσως αρκετοί από εσάς που διαβάζετε αυτό το κείμενο να μην είχατε σκεφτεί σε βάθος τι ακριβώς προσπαθεί να πετύχει ο Πάμπλο Γκαρσία από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τα ηνία του ΠΑΟΚ, όντες απορροφημένοι στα διαδοχικά ματς της ομάδας και την προσπάθεια να προχωρήσει στους «32» του Europa League.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός και το τιμ του επιχειρούν ταυτόχρονα πολλά πράγματα μαζί: Να αλλάξουν το σύστημα, να τεστάρουν όλο το υλικό και να αναδείξουν τους παίκτες-κλειδιά του νέου ΠΑΟΚ. Ο απρόσμενος ευρωπαϊκός αποκλεισμός αποτελεί το κλείσιμο του πρώτου κεφαλαίου του βιβλίου «προπονητής Γκαρσία» στον ΠΑΟΚ και ουσιαστικά από σήμερα ανοίγει ένα νέο. 

Για την ακρίβεια, ουσιαστικά από το βράδυ μπαίνουμε για τα καλά στην εποχή Γκαρσία, καθώς ο Δικέφαλος έχει πλέον έναν κορμό ενδεκάδας, έχει τα βαριά χαρτιά και τους ρολίστες του. Αν ήταν παρών και ο Ελ Καντουρί μαζί με τον Σοάρες, το παζλ θα ήταν 100% πλήρες.

 Εστω και έτσι, όμως, ο ΠΑΟΚ διαθέτει δύο εξαιρετικά ποιοτικούς ακραίους, τον Τζόλη και τον Αντρίγια που μετά την Ευρώπη είναι έτοιμοι να βάλουν «σφραγίδα» και σε ένα από τα ξεχωριστά παιχνίδια εντός συνόρων, έχει τον Σφιντέρσκι που θέλει να εδραιωθεί ως ένας από τους κορυφαίους φορ του Πρωταθλήματος, τον Σβαμπ και τον Αουγκούστο που αποτελούν χαφ πρώτης γραμμής και μαζί τον ανερχόμενο Τσιγγάρα, όπως και το μείγμα εμπειρίας-ταλέντου (Βαρέλα-Κρέσπο-Ινγκασον-Μιχαηλίδης) στην άμυνα.

 Όλοι αυτοί μαζί με τον πυραυλοκίνητο Γιαννούλη και τον «κάπτεν»Βιεϊρίνια που είναι πάντα έτοιμος με μία ενέργειά του να φέρει τα πάνω-κάτω στο ματς, είναι έτοιμοι απόψε φωνάξουν στο «Κλ. Βικελίδης» κόντρα στον Αρη, ότι ο νέος ΠΑΟΚ έρχεται ορμητικά.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.