Απόψε η συνάντηση επιφανών παραγόντων του Ηρακλή

Γιάννης Τσερβίνης16 Ιουνίου 2022

Διαχρονικά ο Ηρακλής αποτελούσε μία ομάδα που είχε υποστηρικτές με μεγάλη οικονομική επιφάνεια, γνωστούς και ισχυρούς επιχειρηματίες της πόλης που κατά καιρούς συνέδραμαν, οικονομικά, υλικά και ηθικά στις προσπάθειες των κυανόλευκων και των εκάστοτε προέδρων. Τα τελευταία, αρκετά χρόνια, οι περισσότεροι, αν όχι όλοι σχεδόν, απομακρύνθηκαν όντες απογοητευμένοι, πικραμένοι και πολλές φορές «στοχοποιημένοι».

Η νέα διοικητική κατάσταση στον Ημίθεο με τον Στράτο Ευγενίου στο «τιμόνι», οι καλές προοπτικές που έχει ο Ηρακλής για άνοδο και πρωταγωνιστικό ρόλο τα επόμενα χρόνια αλλά κυρίως η ανάγκη για… σβήσιμο των όποιων παρεξηγήσεων και το «χτίσιμο» νέων, καλύτερων και πιο ειλικρινών σχέσεων οδηγεί σε… reunion. 

Με πρωτοβουλία γνωστού εξωδιοικητικού παράγοντα που βρίσκεται σταθερά κοντά στον σύλλογο δαπανώντας πολύ χρήμα και χρόνο ξεκίνησαν τηλεφωνικές επικοινωνίες με γνωστούς Ηρακληδείς επιχειρηματίες. Σε χρόνο… dt έκλεισε το ραντεβού για σήμερα το βράδυ σε γνωστό café-bar restaurant στην περιοχή της Καλαμαριάς. 

Μεταξύ… τύρου και αχλαδιού κεντρικό θέμα συζήτησης θα είναι ο Ηρακλής και η πιθανή «ενεργοποίηση» εκ νέου ανθρώπων που μπορούν να βοηθήσουν τους κυανόλευκους. Ποικιλοτρόπως και όχι… αυστηρά βάζοντας χρήματα.

Η βοήθεια που χρειάζεται ο Στράτος Ευγενίου για το… restart του Ηρακλή άλλωστε δεν είναι μόνο οικονομική. Βοήθεια μπορεί να προσφερθεί σε επίπεδο χορηγιών, διαφημίσεων, στελέχωσης του ΔΣ, αγοράς εισιτηρίων διαρκείας κ.α. Στο δείπνο δε, σύμφωνα με τις πληροφορίες θα βρίσκονται και πολιτικά πρόσωπα. Όχι αποκλειστικά και μόνο κυανόλευκης απόχρωσης...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.