Απών από την προπόνηση ο Ουάρντα, τι συζήτησε με Λουτσέσκου

Γιώργος Ζαΐρης13 Ιουλίου 2021

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΪΡΗΣ

Με τα ποδήλατα όπως κάθε μέρα, έφθασαν στο προπονητικό κέντρο οι παίκτες του ΠΑΟΚ για την δεύτερη προπόνηση της 2ης ημέρας στην Ολλανδία. Ο Πασχαλάκης έδειξε να έχει διάθεση, όπως πάντα, και να κάνει κόντρες με τους συμπαίκτες του στην τελική ευθεία, ο Καγκάβα και ο Λουτσέσκου ήταν χαμογελαστοί όταν πέρασαν την πόρτα.

Στην προπόνηση δεν βρίσκονται οι Αουγκούστο, Ιγκνασον και Βιεϊρίνια. Οι δύο πρώτοι κάνουν αποθεραπεία και ο τρίτος αποφόρτιση. Επίσης, δεν βρίσκεται στην απογευματινή προπόνηση ο Αμρ Ουάρντα. Ο Αιγύπτιος εξτρέμ είχε επεισόδιο στην πρωινή προπόνηση με τον Λουτσέσκου και το απόγευμα είχε μια συζήτηση με τον Ρουμάνο τεχνικό. Ο Λουτσέσκου του είπε να μην πάρει μέρος σήμερα για να καθαρίσει το μυαλό του.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προπόνηση με μια ομιλία με αφορμή το περιστατικό στην πρωινή προπόνηση με τον Ουάρντα. Ο Ρουμάνος προπονητής είπε «πως είναι ένα μάθημα για όλους μας πως κανείς δεν έχει δικαίωμα να βάζει τον εαυτό του πάνω από τον ΠΑΟΚ. Αυτό απαγορεύεται να συμβαίνει στην ομάδα».

Ο Λουτσέσκου στο ένα γήπεδο δοκιμάζει μια ενδεκάδα η οποία πιθανώς θα είναι η ενδεκάδα για τον αγώνα με την Αϊντχόφεν.

Αυτή είναι Ζίφκοβιτς, Τέιλορ, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Περέιρα, Εσίτι, Καντουρί, Α.Ζίφκοβιτς, Καγκάβα, Λάμπρου, Σφιντέρσκι. 

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές (Πασχαλάκης, Λύρατζης, Μιχάι, Κρέσπο, Ροντρίγκο, Σβαμπ, Τσιγγάρας, Μουργκ, Βρακάς, Τζόλης, Ολιβέιρα) δουλεύουν στην τακτική με τους βοηθούς του Λουτσέσκου στο άλλο γήπεδο.

Στη συνέχεια η πρώτη ενδεκάδα μεταφέρθηκε στο άλλο γήπεδο για να δουλέψει με τον Μπάτσι στις στημένες φάσεις και η δεύτερη στο γήπεδο με τον Λουτσέσκου.

Ο Κρέσπο αποχώρησε από την προπόνηση νωρίτερα για προληπτικούς λόγους.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.