Απόλυτη προσήλωση στο Πρωτάθλημα και την πρωτιά

Γιώργος Καστάνης18 Ιανουαρίου 2024

Ήταν ένα άνετο απόγευμα για τον ΠΑΟΚ στις Σέρρες, απέναντι σε ένα αξιόμαχο σύνολο, όπως είναι αυτό του Πανσερραϊκού και επί της ουσίας με το αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε, ο Δικέφαλος έκανε το πρώτο καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου.

Ο δεύτερος αγώνας των δύο ομάδων, όποτε αποφασιστεί να διεξαχθεί θα είναι μια καθαρά τυπική διαδικασία για τον ΠΑΟΚ. Το σημαντικό είναι ότι στο συγκεκριμένο ματς, ο Αντρίγια έδειξε ότι επανήλθε στον δικό του ρυθμό, όχι μόνο εξαιτίας της γκολάρας που πέτυχε, αλλά και εξαιτίας του γεγονότος ότι ήταν συμμετοχικός.

Ο ΠΑΟΚ είναι βέβαιο ότι θα στρέψει στον απόλυτο βαθμό την προσοχή του, στο Πρωτάθλημα. Εκεί που είναι πρώτος, θέλει να παραμείνει με νίκη επί του Βόλου αυτή την Κυριακή και παράλληλα να ξεφύγει στην βαθμολογία από τον Παναθηναϊκό. Αυτό θα συμβεί, αρκεί να κερδίσει τους Πράσινους στην Τούμπα στο ματς της μεθεπόμενης αγωνιστικής. Το πλέον ευχάριστο, είναι πως οι παίκτες του Δικεφάλου βρίσκουν την αγωνιστική τους φόρμα, αυτή που είχαν κυρίως πριν από την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εορτών.

Και βοήθησε πολύ και το χθεσινό παιχνίδι Κυπέλλου. Στο οποίο ο ΠΑΟΚ είχε πάλι, διαφορετικούς σκόρερ, κάτι το οποίο αποδεικνύει τον πλουραλισμό που διαθέτει αυτή η ομάδα. Απόλυτη προσήλωση λοιπόν για τον Δικέφαλο στα κρίσιμα ματς που έχει για το Πρωτάθλημα. Μέσα στα οποία συμπεριλαμβάνονται τα ντέρμπι της Τούμπας με αντιπάλους κατά σειρά τους Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Είναι μία μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα, να παρουσιαστεί απόλυτα προσηλωμένη στα κρίσιμα παιχνίδια, πριν αρχίσουν τα πλέι οφ και πριν επιστρέψει στην Ευρώπη στις αρχές Μαρτίου.

Αυτός ο ΠΑΟΚ συνεχίζει σε ξέφρενο ρυθμό. Τώρα, όσον αφορά τον Πανσερραϊκό. Είναι μία ομάδα που έχει μεγάλες προοπτικές. Ο Γκαρσία κάνει μία σοβαρή δουλειά. Η συγκέντρωση των παικτών της Σερραϊκής ομάδας είναι στο Πρωτάθλημα. Εκεί όπου θέλει να πάρει αποτέλεσμα και στα Ιωάννινα, για να ανέβει περισσότερο στην βαθμολογία. Ο Ουάρντα είναι δεδομένο ότι θα προσθέσει ποιότητα στην ομάδα των Σερρών.

Το «κερασάκι» στην τούρτα της χθεσινής αναμέτρησης, ήταν η αφιέρωση στον Πάμπλο Γκαρσία, με ένα τραγούδι του αείμνηστου Βασίλη Καρρά, που αγαπούσε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.