Απόλυτη ισορροπία στην Τρίπολη

Δημήτρης Καλαϊτζής27 Απριλίου 2024

Στο πιο αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι των πλέι άουτ, Αστέρας Τρίπολης και ΟΦΗ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, στο πλαίσιο της 6ης και προτελευταίας αγωνιστικής του μίνι Πρωταθλήματος. 

Ο ΟΦΗ μπήκε πιο δυναμικά με τον Μπάκου στο 5' να μην εκμεταλλεύεται το "τσαφ" του Τσιφτσή και να αστοχεί σε κενή εστία, ενώ τέσσερα λεπτά μετά, ο Μεγιάδο δεν βρήκε στόχο με σουτ εκτός περιοχής. Ο Αστέρας πήρε προβάδισμα στην πρώτη του ευκαιρία. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Παλάσιος πήρε κεφαλιά, η άμυνα του ΟΦΗ δεν έδιωξε, ο Ρεγκίς από τα δεξιά έκανε το γύρισμα και Αλάγκμπε πλάσαρε με τη μία για το 1-0.

Στο 14’ ο Τοράλ με σουτ σημάδεψε το δοκάρι και στο 24’ ήταν η σειρά του Ισέκα να δει την προσπάθειά του να σταματάει στο δοκάρι.

Ο Αστέρας θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματά του στη διπλή ευκαιρία που χάθηκε με τους Παλάσιος και Κρέσπι στο 29’, με τον Λαμπρόπουλο αρχικά να απομακρύνει πάνω από τη γραμμή και εν συνεχεία το σουτ του Κρέσπι να φεύγει άουτ.

Στο 54΄ ο ΟΦΗ κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα. Ο Μπάκου έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, ο Γκρόζντανιτς έβαλε το πόδι του και στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Αυτό έμελλε να είναι και το τελικό σκορ, παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Οι συνθέσεις: 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Τσιφτσής - Λύρατζης, Καστάνιο, Γκρόζντανιτς, Χουχούμης - Γιαμπλόνσκι (71’ Μουνάφο), Αλάγκμπε - Ζουγλής (71’ Μπαρτόλο), Παλάσιος (80’ Γκος), Ρεγκίς - Μιριτέλο (81’ Αγγελάκης). 

ΟΦΗ: Χριστογεώργος - Λαμπρόπουλος, Λουκάο, Βούρος, Τοράρινσον - Μεγιάδο, Τοράλ (74’ Αποστολάκης), Μπάκιτς (88’ Θεοδοσουλάκης) - Ριέρα (83’ Μοσκέρα), Μπάκου (74’ Γκλάζερ), Ισέκα (83’ Φελίπε)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.