Απολογήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ: «Λάθος από αβλεψία συνεργάτη» το hashtag για παιδεραστές

Metrosport Team13 Οκτωβρίου 2022

Tην δική του απάντηση για το ατυχές post στο TikTok που ξεσήκωσε αντιδράσεις, με τη Νέα Δημοκρατία να ζητά τη διαγραφή του, έδωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χάρης Μαμουλάκης, που κάνει λόγο για λάθος «που έγινε από καθαρή αβλεψία συνεργάτη στο πλαίσιο ανάρτησης ενός σατιρικού βίντεο". Φυσικά, δεν παρέλειψε να επιτεθεί και στην κυβέρνηση.

 Στην ανακοίνωσή του σημειώνει: «Το ότι ο 53χρονος ήταν προβεβλημένο μέλος της ΝΔ δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση τη χρήση ενός απαράδεκτου hashtag».Και συμπληρώνει: «Ήταν λάθος που έγινε από καθαρή αβλεψία συνεργάτη στο πλαίσιο ανάρτησης ενός σατυρικού βίντεο στο TikTok. Το ότι η κυβέρνηση θεώρησε το συγκεκριμένο γεγονός ως σανίδα σωτηρίας και το εκμεταλλεύεται ως εργαλείο αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από την ουσία της φρικιαστικής αυτής υπόθεσης, είναι άξιο προβληματισμού. Αν υπολογίζει ότι θα σταματήσουμε να ζητάμε τη δημοσιοποίηση όλων των ονομάτων της λίστας της ντροπής και δη όσων έχουν ήδη ταυτοποιηθεί, πλανάται».

Ο βουλευτής Ηρακλείου Κρήτης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έσπευσε να αναπαραγάγει στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok το hashtag #ΝΔ_παιδεραστές, κάτω από ένα βίντεο του κωμικού Χριστόφορου Ζαραλίκου, ο οποίος ασχολήθηκε με το θέμα του βιασμού και της εκπόρνευσης της 12χρονης στον Κολωνό.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.