Απολογείται σήμερα ο Ζερβίνιο

Metrosport Team27 Οκτωβρίου 2022

Σήμερα (12:00) θα απολογηθεί ο Ζερβίνιο στο Μονομελές Πειθαρχικό Οργανο έπειτα από τη δίωξη που άσκησε εναντίον του ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος, σε μια (ομολογουμένως) περίεργη υπόθεση. 

Ο Ιβοριανός διαψεύδει κατηγορηματικά τα όσα αναφέρει η έκθεση του παρατηρητή περί άσεμνης χειρονομίας του προς τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού καθώς στις συζητήσεις που είχε με τους ανθρώπους του Αρη υποστήριξε ότι ουδέποτε έκανε κάτι άσεμνο αλλά απαντώντας στις έντονες αποδοκιμασίες που δέχθηκε τους είπε ότι δεν άξιζε να κερδίσει η ομάδα τους. Μάλιστα, πέραν του υπομνήματος που θα συνταχθεί ο 35χρονος εξέφρασε την πρόθεση να παρουσιαστεί αυτοπροσώπως καθώς θεωρεί ότι είναι ψευδή τα όσα αναφέρθηκε στην έκθεση αλλά και ότι αποτελούν προσβολή χαρακτήρα.

Πάντως, προκαλεί εντύπωση η επιλεκτική ευαισθησία του κ. Σπυρόπουλου ο οποίος δεν προέβη σε δίωξη στη χειρονομία που είχε κάνει ο προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, προς τους οπαδούς του Παναιτωλικού στον αγώνα του Αγρινίου παρότι απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό, ούτε την αντίστοιχη του Μπαρτ Σένγκεφελντ στον περσινό αγώνα μεταξύ Αρη και Παναθηναϊκού στο «Κλ. Βικελίδης». 

Γενικώς στον Αρη είναι λογικό να εμφανίζονται προβληματισμένοι γιατί σ’ αυτές τις περιπτώσεις υπήρξε φωτογραφικό και τηλεοπτικό υλικό το οποίο δεν «ευαισθητοποίησε» τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα και στην περίπτωση του Ζερβίνιο δεν υπάρχει το παραμικρό (υποστηρικτικό της έκθεσης) στοιχείο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.